БИЛКОВА ТЕРАПИЯ ПРИ ПАНИЧЕСКОТО РАЗСТРОЙСТВО ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   


 

Билки при лечение на паническото разстройство

Една много известна  хранителна подправка, която влияe положително върху намаляване на тревожността е  джинджифила. Други ефективни хранителни  добавки и  вещества  са кава кава, мелатонин, пасифлора, ГАБА, шлемник, есенциалните мастни киселини и  жълт кантарион.

Страшничето намалява страха

Страшничето може да е една от най-ефективните билки при лечението на пристъпи на паника. Страшничето е едновременно успокояваща, седативна  и спазмолитична билка. Страшничето  традиционно се използва в лечението на много здравни проблеми, включително и пристъпи на паника, наркомания, безсъние, кошмари, нервност, повишено кръвно налягане , безпокойство, мускулни потрепвания, сърцебиене и свързани със стреса разстройства. Ако сте бременна, не трябва да използвате тази билка.

Обсъдете с вашия лекар необходимите хранителни добавки

Пристъпи на паника, са сериозен здравословен проблем, и те могат да имат значително въздействие върху непосредствените и дългосрочните модели на поведение на вашето дете или юноша, и на самия вас. Ако вие или вашето дете страдате от пристъпи на паника, незабавно се консултирайте  с вашия семеен лекар.. Преди да използвате билките и хранителни добавки, за да се намали интензивността на пристъпи на паника, уточнете  диагнозата и продължителността на лечението с вашия лекар.

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...