"Вътрешен човек": Джелял в затвора, а "ухото"...?

Оценете статията
(2 оценки)

Сарп обвинява Мелек, че е в услуга на баща си. Хората на Хандан отвличат Тахсин. Кудрет показва запис с убийството му. Заравят Тахсин на мястото, където е трябвало да бъде гробът му по време на инсцениравоката. Планира да прати Касапина в затвора, но Сарп отвлича Хандан. Джелял праща охрана на Фюсун и нарежда да приберат Мелек у дома му.

Оказва се, че Кудрет е бил влюбен в сестрата на Касапина. Тя се е самоубила, щом брат й научава за връзката им. Кудрет иска да изпрати Джелял в затвора, където сам е лежал дълги години. Касапина иска да предаде Хандан в замяна на записите. Благодарение на Сарп, планът му успява. Кудрет обаче още пази записа с истинското убийство на Тахсин.

Алъняк разказва на новия враг на Касапина за Сарп. В това време точно той и Баръш открадват истинския запис с убийството на Тахсин. Инсценираната екзекуция се появява в мрежата. Арестуват Джелял и Сарп. Комисарят разрешава да се сбогуват с близките си.

Цялата акция се оказва замисъл на Сарп и Юсуф. Целта им е да принудят Касапина да разкрие убийството на Метин и отвличането на брат му. След това с истинския запис Сарп ще бъде освободен, а Джелял ще остане в затвора.

16 часа преди ареста Мерт се опитвал да намери оригиналното видео с убийството. Той вижда как наемника се среща с Хандан, а след това убива партньора си. Не може да го залови, защото Сарп е на пътя му. Чак след като арестуват Касапина, Мерт намира дирите на беглеца. Кудрет разбира, че най-големият му враг има „ухо” в полицията.


Сарп разказва на Касапина за Умут. Мерт се добира до телефона с безценния запис. В управлението Мелек разбира, че се е открило доказателство в полза на баща й. Кудрет нарежда да убият екзекутора на Тахсин. Мерт съобщава на Фюсун и Ейлем, че ще освободят Сарп. Отива да намери убиеца на Тахсин, но Фуля го застрелва пред него.

Мерт разбира, че е разкрит от Кудрет като вътрешен човек на Касапина. В това време Джелял е вече на свобода и в стария квартал…

loading...

Източник: woman-onthe-top.net


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 224 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...