"Вътрешен човек"- Двете деца на Джелял са в плен

Оценете статията
(0 оценки)

 

 

Касапина избягва клопката на Кудред. На предаването на документите не е Мерт, а Давуд. Хората на Касапина атакуват Кудрет. Лично Джелял заковава ковчега му и го заравят жив. Алъняк и Берк го спасяват тайна, без да знаят, че Сарп ги наблюдава.

Отвличат Мустафа.Джелял разбира от Йешим. Отравя ковчега на Кудрет, но той е празен. Врагът му се обажда, за да каже, че ще задържи Мустафа. Сарп вижда детето в изоставена селска къща. Кудрет го залавя преди да го спаси.

Джелял научава за случилото се.Дава заповед на Мерт да го намери. Неговият вътрешен човек спасява брат си и арестува похитителите му. Серкан обаче се спасява. Намират видеозапис на Мустафа. Кудрет се обажда на Йешим да й предложи да спаси сина си в замяна на Мелек. Отчаяната майка се съгласява. Лъже доведената си дъщеря, че любимият й е ранен. Хандан я залавя и Касапина разбира, че и двете му деца са в ръцете на Кудрет.

Врагът му го пита кое от децата му да задържи. Касапина си спомня, че е постъпил по същия начин с бащата на Сарп и Умут. Алъняк го съветва да изпрати Фюсун да го омилостиви, защото е била приятелка на Нермин.

Майката на братята се уговаря с Кудрет. Касапина избира Мелек, надявайки се, ме Мустафа ще бъде пуснат на свобода. Сарп моли майка му да бъде пощадена, защото е при Кудрет. Мустафа е жив. Фюсун тайно му дава телефона си, за да подскаже на Сарп къде да го намери. Кудрет отвежда детето.

Йешим набеждава шофьора, защото се страхува да не се разбере предателството й. Мерт гони похитителите на момчето. Фюсун говори с Касапина. Казва му да очаква обаждане от детето. Джелял възлага на Мерт да прихване сигнал от телефона на Фюсун.


Мустафа съобщава къде се намира и Сарп отива да му помогне. Мерт също отива там. Братята се обединяват, за да помогнат на детето. Кудрет посещава Касапина. Казва му да признае всичките си престъпления в полицията. Мустафа не може да бъде открит. От него е останала само една нечетливо написана бележка. Мерт използва позицията си на вътрешен човек, за да разбере в полицията какво пише.

 

Източник: woman-onthe-top.net

Последна редакция Събота, 24 Август 2019 19:01

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 31 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...