"Вътрешен човек": Има ли възмездие?

Оценете статията
(1 Оценка)

Нападат Kудрет в гората. Джелял лично го заковава жив в ковчег и го заравя в земята. А Алъянак, които е проследил Kудрет, го изравя с помощта на Берк. Сарп тайно наблюдава случващото се. А Алънак моли Kудрет да запази в тайна от Джелял, че той го е спасил.

• Непознат мъж похищава Мустафа от уличен магазин. Йешим съобщава на Джелял и той незабавно се завръща в гората, за да освободи Кудрет. Ковчегът се оказва празен. Кудрет позвънява на Джелял от дома си. Осведомява го, че ще задържи Мустафа толкова, колкото е необходимо. Мерт и Йешим безрезултатно преглеждат записите от охранителните камери в магазина. Мерт обещава на Джелял да открие сина му. Давуд намира дома на Xандан празен. Kудрет държи Мустафа в плен. Сарп, който проследява Кудрет до селска къща, съзира вътре Мустафа. Опитва се да го освободи, но попада в ръцете на Кудрет. Кудрет подозира, че Сарп има близък, който е бил поxитен преди години.

Джелял научава, че Сарп е заловен от Kудрет. Нарежда на Мерт да открие Сарп. Мерт тръгва по сигнала от телефона на Сарп. Мерт пристига на мястото, където Серкан и хора на Kудрет държат Сарп в плен. Мерт го освобождава и арестува групата. Серкан успява да избяга. Джелял и Давуд претърсват изоставена фабрика с надеждата да открият там Мустафа. Единствено намират видеозапис на пленения Мустафа, оставен от Кудрет. Кудрет се обажда лично на Йешим. Предлага й сделка - да замени Мустафа с Мелек. Йешим решава да пожертва Мелек, за да спаси сина си.Заблуждава Мелек, че Сарп е тежко ранен в болница. Мелек настоява незабавно да отиде да го посети. Сарп съобщава на Алънак, че Мустафа е отвлечен. Опитва се да го принуди да издаде местонахождението на Кудрет. Xандан залавя Мелек. Джелял научава от Мерт, че Мелек е поxитена.

• Kудрет се обажда на Джелял и го принуждава да направи избор кое от децата му да бъде пощадено. Джелял си припомня как той самият е постъпил по подобен начин с Метин и децата му. Метин е склонил да даде Сарп. Джелял. за да му причини по-голяма мъка, е взел Умут. Алънак твърди, че само един човек би могъл да убеди Кудрет да прояви милост. Алънак отвежда Сарп при Фюсун, която е била близка приятелка на Нермин. Джелял се колебае какво решение да вземе. Фюсун успява да си уговори среща с Кудрет . Джелял изисква Мерт да установи местонахождението на Kудрет. Сарп научава, че Мелек е заловена. Кудрет очаква отговора на Джелял.Джелял казва на Кудрет, че избира да бъде спасена Мелек, подозираики, че Kудрет ще направи обратното и ще освободи Мустафа. Фюсун отива да разговаря с Kудрет. За изненада на Джелял Кудрет изпълнява желанието му и пуска Мелек на свобода. Йешим припада. Хората на Джелял се приготвят да нападнат убежището на Кудрет. Сарп моли Джелялда спре акцията, за да не пострада Фюсун. Джелял склонява . Кудрет оставя Мустафа жив. Позволява му да говори с родителите си. Фюсун таино дава телефона си на Мустафа, за да може той да съобщи на Сарп следващото си местонахождение. Кудрет напуска къщата и се отправя с Мустафа към друго скривалище.

Джелял иска да узнае кой е информирал Йешим за раняването на Сарп. за да скрие предателството си, Йешим набеждава шофьора на Джелял. Мерт преследва Кудрет. Кудрет и хората му, които се придвижват в колона с три еднакви автомобила, успяват да заблудят Мерт и да прикрият следите си. Фюсун посещава Джелял. Разказва му за срещата си с Мустафа и му предавз да очаква обаждане от Мустафа. Джелял моли Мерт да прехване сигнала от телефона на Фюсун. Мустафа успява да се свърже с Джелял и да го информира, че се намира заключен в сграда на пристанището. Сарп незабавна се насочвз към зданието. Мерт също се отправя към адреса. Давуд настоява Алъянак да сподели с Kудрет, че директорът на казинато му работи за Джелял. Мерт и Сарп се срещат и като екип се насочвзт към помещението, където са уверени, че се намира Мустафа.


Кудрет посещава Джелял предлага му да се предаде доброволно на полицаите и да признае за престъпленията си. В замяна Кудрет му обещава да освободи Мустафа. Мерт и Сарп не успявзт да открият Мустафа. В стаята намират опаковка от храна, на която Мустафа е оставил нечетливо написан текст. Мерт предава текста на полицаите за анализ.

Източник: "ТвСага"


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 23 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...