"Вътрешен човек": Кудрет променя правилата на играта

Оценете статията
(1 Оценка)

 

Фюсун отива да разговаря с Kудрет. За изненада на Джелял Кудрет изпълнява желанието му и пуска Мелек на свобода. Йешим припада. Хората на Джелял се приготвят да нападнат убежището на Кудрет. Сарп моли Джелялда спре акцията, за да не пострада Фюсун. Джелял склонява . Кудрет оставя Мустафа жив. Позволява му да говори с родителите си. Фюсун таино дава телефона си на Мустафа, за да може той да съобщи на Сарп следващото си местонахождение. Кудрет напуска къщата и се отправя с Мустафа към друго скривалище.

• Джелял иска да узнае кой е информирал Йешим за раняването на Сарп. за да скрие предателството си, Йешим набеждава шофьора на Джелял. Мерт преследва Кудрет. Кудрет и хората му, които се придвижват в колона с три еднакви автомобила, успяват да заблудят Мерт и да прикрият следите си. Фюсун посещава Джелял. Разказва му за срещата си с Мустафа и му предава да очаква обаждане от Мустафа. Джелял моли Мерт да прехване сигнала от телефона на Фюсун. Мустафа успява да се свърже с Джелял и да го информира, че се намира заключен в сграда на пристанището. Сарп незабавна се насочва към зданието. Мерт също се отправя към адреса. Давуд настоява Алъянак да сподели с Kудрет, че директорът на казиното му работи за Джелял. Мерт и Сарп се срещат и като екип се насочвзт към помещението, където са уверени, че се намира Мустафа.


• Кудрет посещава Джелял предлага му да се предаде доброволно на полицаите и да признае за престъпленията си. В замяна Кудрет му обещава да освободи Мустафа. Мерт и Сарп не успяват да открият Мустафа. В стаята намират опаковка от храна, на която Мустафа е оставил нечетливо написан текст. Мерт предава текста на полицаите за анализ.

Източник: "ТвСага"

 

Последна редакция Вторник, 27 Август 2019 19:23

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 220 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...