"Вътрешен човек": Мелек обърква плановете на баща си

Оценете статията
(1 Оценка)

 

Кудрет изнудва Йешим със запис на сделката им. Мерт разкрива сърцето си пред любимата и се срамува, че се налага да я лъже. Джелял изпраща Давуд, вместо Йешим на срещата й с Кудрет.

Мелек и Сарп прекарват една любовна нощ заедно. Серкан залавя Давуд, а хората на Кудрет – Мерт. Заблуждават Касапина с фалшиво съобщение от телефона на неговия вътрешен човек. Джелял си мисли, че Кудрет е мъртъв. Сарп обезврежда хората от противниковия лагер. Кудрет прострелва Касапина, но в болницата го спасяват. Мерт успява да простреля врага на своя покровител.

Фуля освобождава Давуд. Джошкун се обажда на Сарп. Предлага му да убие Касапина в замяна на информация за Умут. Мелек разбира, че Джошкун е жив, защото дочува разговора им. Сарп обмисля убийство, но не му стигат сили. Мелек тайно го наблюдава.

Кудрет разбира за предателството на Фуля. Мелек взима пистолет и тръгва след Сарп. Любимият й не успява на стигне до Джошкун. Точно човекът от най-страшните й кошмари препречва пътя й. Той й казва, че Мерт и Умут са един и същи човек. Разказва й всичко от миналото, Мелек иска да провери достоверността на думите му.

Джелял отваря очи, а Мерт кара свидетел на покушението да мълчи пред Муса. Мелек вдига скандал на баща си, провокирай го да признае истината за Умут. Заплашва го, че ще разкрие тайната на Фюсун и се отказва от него.


Касапина получава пристъп. Момичето се обажда на Фюсун, за да й съобщи, че е намерила изгубеният й син. Мерт се страхува да не изгуби Ейлем. Давуд залавя Мелек пред къщата на Фюсун. Юсуф разкрива на Сарп, че любимата му е затворена в дома на баща й, но го спира да я освободи.

 

loading...

Източник: woman-onthe-top.net

Последна редакция Петък, 30 Август 2019 19:11

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 15 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...