"Сълзи от рая": Кой ще инсценира катастрофа и ще попречи на Арзу да каже истината?

Оценете статията
(1 Оценка)

Кая отвлича дъщеря си. Вменява й, че Арзу я е спасила, за да прикрие престъпленията на Мелиса. Кая разкрива на Селим чий наемник е Суат. Двамата се скарват пред Дженет. Арзу разбира на какво е способна Мелиса, която изпада в нервна криза. Дженет ги посещава и настоява да стоят далече от нея.

Махир иска дъщеря му да се лекува, но Арзу не е съгласна да я води в психиатрия. Дженет се отдалечава от Селим заради Кая. Мукадес обещава на Арзу да я събере с дъщеря й. Кая заръчва на Халил да я отвлече. Орхан и Салим имат проблем да работят заедно.

Арзу и Дженет се виждат в дома на Мукадес. Дъщерята обвинява майка си. Арзу я прегръща. Не успява да й каже всичко, защото Махир се обажда, за да каже, че Мелиса е катастрофирала. В болницата глезаната твърди, че не усеща краката си. Гони Арзу и я обвинява за всичко. Всъщност нищо и няма, но е готова да манипулира всички с мнимата си парализа.

Дженет прокужда Селим пред Орхан, уморена от злословията срещу баща й. Пънар разменя празна флашка с тази от кабинета на Кая. Арзу вдига скандал на бившия си. Пънар го чува и й прави впечатление името Джавидан. Селим споделя с Нилгюн страховете си относно Кая и тя му забранява да се жени за Дженет.


Оказва се, че Кая наистина е инсценирал катастрофата на Мелиса. Тя се изправя пред очите му и обещава да взима лекарствата, които й дава. Дженет получава нов телефон от баща си и вижда обецата, паднала от Арзу. Пънар й разказва, че Джавидан е идвала при Кая.

loading...

Източник: woman-onthe-top.net


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 40 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...