"Вътрешен човек": Какво ще стане с Джелял?

Оценете статията
(3 оценки)

Фуля освобождава Давуд. Джошкун се обажда на Сарп. Предлага му да убие Касапина в замяна на информация за Умут. Мелек разбира, че Джошкун е жив, защото дочува разговора им. Сарп обмисля убийство, но не му стигат сили. Мелек тайно го наблюдава.

Кудрет разбира за предателството на Фуля. Мелек взима пистолет и тръгва след Сарп. Любимият й не успява на стигне до Джошкун. Точно човекът от най-страшните й кошмари препречва пътя й. Той й казва, че Мерт и Умут са един и същи човек. Разказва й всичко от миналото, Мелек иска да провери достоверността на думите му.


Джелял отваря очи, а Мерт кара свидетел на покушението да мълчи пред Муса. Мелек вдига скандал на баща си, провокирай го да признае истината за Умут. Заплашва го, че ще разкрие тайната на Фюсун и се отказва от него.

Касапина получава пристъп. Момичето се обажда на Фюсун, за да й съобщи, че е намерила изгубеният й син. Мерт се страхува да не изгуби Ейлем. Давуд залавя Мелек пред къщата на Фюсун. Юсуф разкрива на Сарп, че любимата му е затворена в дома на баща й, но го спира да я освободи.


Източник: "ТвСага"


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 24 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...