"Вътрешен човек": Убиват Мелек

Оценете статията
(3 оценки)

Кудрет възлага на Серкан да убие Сарп и Мерт. Сонмез се разпорежда на хората си да намерят и ликвидират тайния свидетел.

Юсуф възлага на Мерт да разбере откъде идва информацията за Джелял в пресата.

Мелек успява да избяга и бърза да се срещне със Сарп и Мерт. Първо тя вижда Сарп и двамата се прегръщат. Той я пита за брат си. Давуд насочва пистолет към Сарп. Серкан също се прицелва в младежа. Мерт тича към мястото на срещата. Мелек вижда насоченото оръжие и се опитва да предпази Сарп. Чуват се два изстрела и тя пада на земята. Мерт и Сарп са до нея и я прегръщат. Момичето се усмихва, виждайки двамата братя надвесени над нея.

Давуд вижда Серкан и се спуска към него, стреляйки. Човекът на Кудрет бяга, но е ранен, а Давуд го преследва. Престрелката между Серкан и Давуд продължава, но убиецът на Сонмез успява да избяга.

Мерт и Сарп карат към болницата, за да спасят Мелек. Момичето се опитва да каже на Сарп истината за брат му. Двамата братя откарват Мелек в болницата, но преди да я вкарат в операционната, момичето умира. Мерт съобщава на Касапина за смъртта на дъщеря му. Джелял научава, че Серкан е убил Мелек.

Кудрет също е изненадан, че Мелек е била убита. Предупреждава за последно Серкан да довърши задачата си.

Мерт признава на Сарп, че е човек на Джелял. Сарп иска играта на полицая да продължи и двамата да работят заедно, докато отмъстят за Мелек.


Касапина се заклева да отмъсти жестоко на Кудрет.

Юсуф поднася съболезнованията си на Джелял, но мафиотът не иска да му каже кой е убил момичето. Началникът на полицията моли Кебапчията да прекрати войната с Кудрет...


Източник: Теленонвелас


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 147 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...