"Сълзи от Рая": Бяхме отчаяни, удовлетворението от откритието се появи, но всичко бе за кратко

Оценете статията
(0 оценки)

В семейството на Мелиса отново има дрязги заради предполагаемата изневяра на Асу и присъствието на Йозлем. Дженет не спира да мисли за Арзу. Нилгюн е готова да я раздели със сина й. Кая изнудва Пънар като заплашва детето й. Лъжата на Мелиса е разкрита от лекаря и тя изпада в криза.

Пънар е принудена да сътрудничи на Кая. Неволното разкритие на Дженет, че Арзу се е погрижила за нея, побърква от ревност Мелиса. Сема кани гостенката на разговор. Кая си връща флашката, а Селим намира офиса на Мустафа разбит.

Докато Мелиса иска майка си само за себе си, Дженет намира другата обица на Арзу и разбира най-голямата тайна в „Сълзи от Рая”. Напуска разстроена дома на Сойер. Селим подслушва разговор на Кая и Халил. Научава, че Арзу е била системно насилвана от бъдещия му тъст.

Мелиса сбърква за пореден път. Арзу я хваща да танцува и я удря, защото я е лъгала. Дженет вдига скандал на Мукадес заради лъжите. Арзу успокоява едната си дъщеря, но Мелиса я принуждава да избира между нея и най-голямата й съперница в „Сълзи от Рая”.


Пънар е принудена да сътрудничи на Кая. Неволното разкритие на Дженет, че Арзу се е погрижила за нея, побърква от ревност Мелиса. Сема кани гостенката на разговор. Кая си връща флашката, а Селим намира офиса на Мустафа разбит.Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 22 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...