Бенсу Сорал е влюбена не само в котките, но и в съпруга си

Оценете статията
(1 Оценка)

 

 

Бенсу Сорал обожава котки! Младата надежда на турското кино, станала световноизвестна след участието си в хитовата криминална драма " Вътрешен човек" (Icerde), отглежда цели шест котки в дома си, като обожава да прекарва свободното си време с тях. Бенсу, която е омъжена за Хакан Баш, е кръстила домашните си любимци Кар (сняг), Думан (дим), Кюл (пепел), Бал (мед), Шакрак (шампанско) и Сют (мляко). Сорал е ревностен защитник на животните и участва в инициативите срещу насилието над тях и правата им.

Любимият й мъж я подкрепя в начинанията й. Бенсу обожава Хакан.

Как се започна Бенсу с интернет магната Хакан Баш?

След телевизионния сериал "Сладки лъжкини", набралата популярност Бенсу Сорал е обект на ухажване от страна на богатия бизнесмен Хакан Баш който притежава турски портал за модни дрехи в световната мрежа. Той е и един от спонсорите на сериала "Вътрешен човек" и за да впечатли красивата актриса, й изпраща подарък, но Бенсу решава да не го приеме. Това още повече амбицира Хакан да се бори - за сърцето на екранната Мелек.

В крайна сметка хубавицата се подава на упоритите му ухажвания и през март 2018 г. двамата са снимани от папараци на яхтата на бизнесмена в компанията на приятели. След това Хакан успя да сложи и пръстен на ръката на Бенсу и през септември 2018 година двамата вдигат сватба.Междувременно и сестрата на Бенсу Ханде Сорел също се омъжва.

loading...

 

Последна редакция Събота, 07 Септември 2019 17:17

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 61 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...