"Сълзи от рая": Борбата за надмощие Мелиса - Дженет продължава

Оценете статията
(0 оценки)

 

Дженет е на кръстопът

Най-накрая 23 годишната тайна е разкрита. Дженет сама разбира за нея, след като всички около нея са я крили толкова време. Единственото нещо, каквото той може да направи и да иска обяснение от близките си хора. Никакъв отговор, никаква истина няма да бъде достатъчна, но тя няма друг изход. Дженет преживява голям скандал със своята майка Арзу. Тя си е мислила, че така ще бъде по- добре за нея и  се успокоява, но гневът на момичето се усилва все повече и повече и нищо няма да бъде така, както тя си е представяла. Обратно, на нейните плещи пада още един товар. Има само един път, чрез, които може да се спаси. И Дженнет избира този път.

Смъртоносен капан

Не всички тайни са разкрити

Дженет се сблъсква със суровата истина, свързана с баща й. Колко и тежка да е тя, Дженет намира отговори на въпросите, които я вълнуват. Тя вече започва да разбира  Арзу. Нейната обида и болка започва да намалява. За Арзу първата проведена нощ с дъщеря й може да е и последната. Мелиса иска да върне майка си в дома й. Тя прави план за връщането й у дома. Но план прави не само Мелиса, ами и Кая. Кая смята, че той няма какво да губи вече и става съучастник на смъртоносен план.

Кая смята, че той е изгубил Дженет, заради Арзу.  Той започва осъществяване на плана „око за око“. Дженет взима решение да остави всичко зад себе си. Тя иска  да създаде свое собствено семейство. Дженет  започва да гради своя собствена история. Но за начало тя иска да поговори със сестра си Мелиса.  Тя обаче, не знае за капана подготвен на Мелиса и двете сестри отиват на среща със смъртта.


Последен скок

Дженет все още не може да запълни пустотата вътре в себе си. Арзу ще направи така, че нейните страдания  да се задълбочат. Дженент не вярва на Арзу, изобщо! Въпреки че, Арзу се старае всячески. Освен това, Кая се готви да направи още един голям жест на Дженнет. Тя се готви за сватба, но както се очаква Мелиса отново прави всичко възможно да предотврати сватбата Докато Дженнет пътува към сватбената церемония, Арзу попада в капана на Кая. Но ни Кая, нито Арзу са преценила правилно своите действия. Арзу се бори със смъртта.

 


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 35 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...