"Сълзи от Рая": Тя не е моя майка!

Оценете статията
(1 Оценка)

 

 

Дженет е на кръстопът

Най-накрая 23 годишната тайна е разкрита. Дженет сама разбира за нея, след като всички около нея са я крили толкова време. Единственото нещо, каквото той може да направи и да иска обяснение от близките си хора. Никакъв отговор, никаква истина няма да бъде достатъчна, но тя няма друг изход. Дженет преживява голям скандал със своята майка Арзу. Тя си е мислила, че така ще бъде по- добре за нея и се успокоява, но гневът на момичето се усилва все повече и повече и нищо няма да бъде така, както тя си е представяла. Обратно, на нейните плещи пада още един товар. Има само един път, чрез, които може да се спаси. И Дженнет избира този път.

Смъртоносен капан

Не всички тайни са разкрити

Дженет се сблъсква със суровата истина, свързана с баща й.Колко и тежка да е тя, Дженет намира отговори на въпросите, които я вълнуват. Тя вече започва да разбира Арзу. Нейната обида и болка започва да намалява. За Арзу първата проведена нощ с дъщеря й може да е и последната. Мелиса иска да върне майка си в дома й. Тя прави план за връщането й у дома. Но план прави не само Мелиса, ами и Кая. Кая смята, че той няма какво да губи вече и става съучастник на смъртоносен план.


Кая смята, че той е изгубил Дженет, заради Арзу. Той започва осъществяване на плана „око за око“. Дженет взима решение да остави всичко зад себе си. Тя иска да създаде свое собствено семейство. Дженет започва да гради своя собствена история. Но за начало тя иска да поговори със сестра си Мелиса. Тя обаче, не знае за капана подготвен на Мелиса и двете сестри отиват на среща със смъртта.


 

Последна редакция Сряда, 11 Септември 2019 17:41

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 63 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...