"Сълзи от рая": Дженет не иска да вижда Арзу, Кая изпитва вина и мисли за самоубийство

Оценете статията
(0 оценки)

 

Арзу взима тежко решение да се откаже отново от Дженет. Мелиса изглежда много доволна на семейната вечеря на открито. Нилгюн продава дома си и изненадва Селим. Тя се съмнява, че Пънар се е отървала лесно от Кая.

Дженет наблюдава отдалече вечерята на майка си. Арзу не издържа и става от мястото си. Споделя с Мелиса, че не може без сестра й. Дженет я чува и отива при тях. Арзу я умолява за прошка, пада на колене дори. Мелиса плаче със сестра си, но майка им няма отговор защо я е изоставила. В същото време Кая смята, че е загубил дъщеря си.

Семейството на Мелиса е шокирано от разкритията за миналото на Арзу. Селим идва да прибере годеницата си. За първи път в „Сълзи от Рая” Дженет се отрича от майка си.


Кая изгаря от вина и се страхува от мига, в който дъщеря му ще научи, че е насилник.Махир удря Арзу, тя му казва, че никога не е изневерявала. Мелиса се опитва да помогне на майка си. Селим и Дженет прекарват нощта заедно на кея. Той се опитва да вразуми любимата си. Моли я да поговори с майка си преди да я съди.


Източник: woman-onthe-top.net

 

Последна редакция Четвъртък, 12 Септември 2019 17:35

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 119 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...