"Сълзи от рая": Дженет решава да се самоубие, гълта куп хапчета

Оценете статията
(0 оценки)

Арзу взима тежко решение да се откаже отново от Дженет. Мелиса изглежда много доволна на семейната вечеря на открито. Нилгюн продава дома си и изненадва Селим. Тя се съмнява, че Пънар се е отървала лесно от Кая.

Дженет наблюдава отдалече вечерята на майка си. Арзу не издържа и става от мястото си. Споделя с Мелиса, че не може без сестра й. Дженет я чува и отива при тях. Арзу я умолява за прошка, пада на колене дори. Мелиса плаче със сестра си, но майка им няма отговор защо я е изоставила. В същото време Кая смята, че е загубил дъщеря си.

Семейството на Мелиса е шокирано от разкритията за миналото на Арзу. Селим идва да прибере годеницата си. За първи път в „Сълзи от Рая” Дженет се отрича от майка си.

Кая изгаря от вина и се страхува от мига, в който дъщеря му ще научи, че е насилник.Махир удря Арзу, тя му казва, че никога не е изневерявала. Мелиса се опитва да помогне на майка си. Селим и Дженет прекарват нощта заедно на кея. Той се опитва да вразуми любимата си. Моли я да поговори с майка си преди да я съди.

Сема се опитва да отнеме всичко на Арзу, но тя не дава акциите си, заслужени със здрава работа. Дженет се оттегля от всички в стария си дом. Сема гони нежеланата снаха от дома си и пречи на Мелиса да тръгне след нея. Кая се разкайва за миналото и понечва да се самоубие с пистолет. Селим се грижи за безопасността на Пънар.

Дженет отказва да говори и с годеника си. Поглъща куп хапчета. Арзу отива да търси дъщеря си, която вече започва да заспива. Арзу чува воплите й в къщата и я намира припаднала. Съобщават на Мукадес и Суна за случилото се.


Халил спасява Кая, а Арзу – дъщеря си. Щом научава за случилото се с Дженет, баща й се отказва от нов опит за самоубийство. Мелиса убеждава баща си, че майка й му е била вярна.

Източник: woman-onthe-top.net


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 40 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...