Чичек Аджар: Върхът се достига с много работа и дисциплина

Оценете статията
(0 оценки)

Чичек Аджар – Нилгюн от Сълзи от рая

Чичек Аджар изпълнява ролята на лудата майка на Селим Нилгюн Аръсой. Тя я пресъздава отлично и всички вътрешни конфликти са изстрадани от самата актриса. Убедителното ѝ превъплъщение ѝ носи голяма популярност и признание.

Чичек Аджар е родена на 16 ноември 1981 г. в Бергама, Измир. Актьорското си образование получава в Арт център Мюждат Гезен. След като се дипломира веднага получава предложение за телевизионно участие в серийния филм 29-30 през 2006 г.

Начало на кариерата

Това е доста силно начало на нейната кариера, защото този проект се оказва много успешен. Все пак в него участват актьори като Аслъ Тандоан (Ламия от „Мелодията на сърцето“) и Аху Яту (Джандан от „Твоят мой живот“). Следва участие в хитовия сериал Ден и нощ. Там в актьорския състав личат имената на Зейнеп Чамчъ (Хава от „Лудата Зелиха“, Джан от „Пътят на Емир“) и Енгин Хепилери (Хакан от „Отмъщението“).

Здрава работа и талант

През 2008 г. влиза в състава на филма Децата от другия квартал. Той е превръща в хит, а сложната и драматична история кара зрителите да се вълнуват. Тук участват и Йозге Йоздер (принцеса Джавидан от „Мелодията на сърцето“, Емел от „Другите отчаяни съпруги“) и Ръза Коджаолу (Давут от „Вътрешен човек“, Али от „Север юг“).

Във всяка една от ролите си Чичек Аджар влага много труд и себераздаване. Търпеливо, но упорито се бори с голямата конкуренция в турския шоубизнес и вярва, че с много работа и дисциплина ще достигне върхове. Колкото и малка да изглежда ролята ѝ, тя успява да я разгърне до мащаби, които да накарат зрителите да отличат таланта ѝ.

Нилгюн Аръсой от Сълзи от рая

През 2014 г. участва в главна роля в комедията Dehsetin Taniklari (букв. Свидетели на терора). Взема участие и в Раздяла, който засяга политическите конфликти по границата с Палестина. Каквито ѝ образи да ѝ поверят, Чичек Аджар успява да се приспособи и да създаде от нищото един образ, който да убеди зрителите в чистотата на превъплъщението.

Големият пробив идва с ролята на Нилгюн от „Сълзи от рая“, където тя пресъздава може би най-сложния образ в сериала. Поради психическите си проблеми, маниакална любов по осиновения ѝ син и цялостната ѝ нестабилност героинята ѝ е в постоянен конфликт със себе си.

Интересно за Чичек Аджар

Тази сложност на Нилгюн обаче пленява Чичек Аджар и тя я изиграва великолепно. Макар и в реалността Чичек да е весела и позитивна признава, че именно образите, които са така далеч от нея, са най-големите предизвикателства за нея, защото трябва да избяга от себе си, за да бъде убедителна.


Чичек Аджар има един приключил брак с турския актьор Еркан Бекташ (Узай от „Лейля и Маджнун“, Календер Челеби от „Великолепният век“). От тяхната връзка през 2009 г. се ражда малкият Умут. Чичек пък на турски означава цвете.


Източник: spisanie.to


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 11 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...