"Сълзи от рая": Дженет посяга на живота си, баща й я последва

Оценете статията
(0 оценки)

Кая се страхува от момента, в който Дженет ще научи, че той е бил причината Арзу да се откаже от нея. Кая се чувства виновен. Махир е ужасен от новината, че Дженет е дъщеря на Арзу. Той удря плесница на Арзу. Сема подклажда негативната му реакция срещу Арзу. Арзу отрича да е изневерявала на Махир. Единствено Мелиса защитава майка си. Мукадес осбобождава къщата. Тя се надява Дженет скоро да й прости. Дженет и Селим посрещат утрото на кея. Той я съветва да поговори с Арзу още веднъж и да узнае причината за решението й да я изостави. .Сема вика адвоката на семейството. Йозлем мълчаливо ликува. Арзу тъгува за Дженет. Махир иска да спаси брака си, моли Арзу да обясни случващото се. Сема настоява Арзу да прехвърли половината от акциите си на Мелиса, а другата половина - на нея. Арзу отказва и си навлича гнева на Сема. Арзу се защитава пред семеиството и настоява да запази това, което е спечелила със собствен труд. Суна увещава Мукадес да даде време на Дженет, която се усамотява в стария си дом. Сема прогонва Арзу от къщата. Забранява на Мелиса да я последва. Кая се чуди дали Арзу е разказала на Дженет за отношенията им. Пред Халил се разкайва за миналите си грешки, зарежда своя пистолет и го насочва към слепоочието си. Селим успокоява Пънар, че Кая няма да успее да я открие на новото им място.

• Дженет отказва да приема обажданията на Селим. Спомня си за събития и случки, които са се запечатали в съзнанието й. Приема огромно количество медикаменти. Арзу се запътва към стария дом на Мукадес. Дженет изпада в унес. Арзу научава от съседа, че Мукадес и Дженет са се изнесли. Арзу чува воплите на Дженет, намира резервен ключ от къщата и я открива припаднала. Халил предотвратява смъртта на Кая. Мукадес и Суна разопаковат багажа си в новата квартира. Съобщават им по телефона, че Дженет е направила опит за самоубийство.  Арзу придружава Дженет в линейката, която спешно е повикала. Селим научава от Арзу за състоянието на Дженет. Кая отново насочва пистолета към главата  си. Халил успява да го възпре съобщава за инцидента с Дженет. лекарите разпитват Арзу за алергии на дъщеря й. Мелиса убеждава Махир, че Арзу му е била вярна. Дженет изпада в шок. Селим пристига в болницата и напада с обвинения Кая. Сема съветва Йозлем как да се държи в бъдеще. Мелиса се ядосва на Сема, че се опитва да замести Арзу с Йозлем. Сема забранява на Мелиса да се среща с Арзу. Кая помни заканата на Селим и се страхува от реакциите на Дженет, когато разбере, че е насилвал Арзу. Лекарите спасяват живота на Дженет. Препоръчват и психологическа помощ.

• Халил и Пънар се договарят да не уведомяват Кая за новини, касаещи Селим и Дженет. Нилгюн ги съзира, укорява Пънар и прогонва Халил. Дженет идва в съзнание. Мукадес и Селим я успокояват. Кая и Арзу взаимно се обвиняват за състоянието на Дженет. Селим вини и двамата и ги прогонва. Мелиса не успява да се свърже с Арзу. Сема опакова багажа на Арзу. Настоява Йозлем да използва спалнята на Арзу. Дженет отказва да разговаря с психиатър. Изпада в нервна криза. Мелиса случайно узнава от съобщение в телефона на Йозлем, че тя има таен любим.


Сема настоява Махир да се разведе час по-скоро. Мелиса дочува Йозлем да определя среща на любовника си. Изписват Дженет от болницата. Кая и Арзу я очакват на изхода. Дженет отказва да прости на Арзу. Предупреждава я да стои далеко от нея и настоява да отседне при Кая. Мелиса проследяваЙозлем на срещата й с любимия.

loading...

Източник: "ТвСага"


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 31 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...