"Вътрешен човек" отново на екран от 29 октомври, вижте кой сериал ще замени

Оценете статията
(2 оценки)

 

 

„Вътрешен човек“ ще започне излъчването на мястото на „Опасни улици“ от 29 октомври, 18 часа, след края на „Опасни улици“. Това е неудобно време за много от почитателите на „Вътрешен човек“. Но по-добре да продължи излъчването сега, отколкото след няколко месеца, когато зрителите вече ще са забравили сюжета.

„Вътрешен човек“ грабна вниманието и на българската публика. Сценарият е направен с използване на математически принципи и алгоритми. Този факт прави сериала силно вълнуващ и държи зрителя от началото до края.

Главен герой във „Вътрешен човек“ е Чаатай Улусой. Той е добре познат на българския зрител от излъчените поредици : „Огледален свят“, „Пътят на Емир“ „Кварталът на богатите“ и сега „Вътрешен човек“, както и от излъченият наскоро филм „Див мед“.

Чаатай Улусой има голм фен клуб в България, които поддържат връзки с мениджърите на Чаатай. Повече от феновете на Улусой знаят, че той има български корени. Неговият баща е от Разградско.

Този факт е причината и семейството на Чаатай, с негова помощ, да започнат бизнес с млечни продукти, които бизнес ще е позициониран в България и в някои други балкански страни.

Чаатай Улусой държи личния си живот далеч от камерите, но все пак папараците се добират до подробности от неговите лични връзки.

РОМАНТИКА НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА НА ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК

По време на напрегнатите снимки на „Кварталът на богатите" Чаатай започва романтична връзка с красивата си партньорка Серенай Саръкая, но двамата предпочитат да държат отношенията си далеко от клюкарските медии. Все пак в жълтите медии се появяват достатъчно информации за бурните им взаимоотношения с постоянни раздели и помирявания, напомнящи тези на екранните им герои Яман и Мира. Връзката им обаче се разпада още преди финала на сериала и Серенай влиза в романтични отношения с актьора и поп звезда Керем Бурсин (Али – „Сърцето на града"). По време на снимките на „Вътрешен човек" (2016) Чаатай среща колежката си Дуйгу Саръшин, която се превъплъщава в ролята на полицайката Сема. Между двамата бързо прехвръкват искрите на любовта и Дуйгу се премества със сестра си в луксозната вилна зона Зекериякьой, където в близост живее Чаатай. Двойката страни от светския живот и търси усамотение в тихото предградие на Истанбул. Двамата за първи път се появяват официално заедно на сватбата на Хазал Кая и Али Атай през февруари тази година.

Фен клуба на Чаатай Улусой измисли оригинален подарък за предстоящия му рожден ден: „Ние започваме проект посветен на 29 годишния рожден ден на Чаатай Улусой“.

#CUFC (феновете на Чаатай Улусой) и почитателите на Чаатай по целия свят са длъжни да посадят растения или дърво за доброто на Земята.“Ние ще засадим семена или дръвчета в близките гори, паркове, около домовете ... След като поникнат сме длъжни да се грижим за тях“

Хайде да направим нашият свят по-зелен и по-красив, за да живеем щастливо #GreenForGagatayUlusoy.

„Вътрешен човек“ ще продължи излъчването си след месец. Какво се случва в сериала след смъртта на Мелек ? Ще разконспирират ли Сарп? Ще уволнят ли Мерт от полицията? Кой е новата дясна ръка на Джелял?

Научете по долу.

Разместване на пластовете във „Вътрешен човек“

За Сарп настъпват тежки времена след смърта на Мелек. След смъртта на Мелек, той губи и връзката с Умут. Той губи надеждата, че ще открие брат си. Фюсюн е пред сериозна криза, нейната надежда да открие сина си изчезва завинаги. Вече не може да се скрива и факта, че Мерт е свързан с мафията и тази компрометираща информация се разнася в полицията. Инспектор Юсуф запознава подчинените си със ситуацията. Сарп, Мерт и Джелял започват да работят заедно.

Те, тримата, внимателно крият какво става в душите им. Джелял прави невъзможни неща, за да отмъсти на Кудрет, заради дъщеря си. Той смята със собствените си ръце да стисне гушата на Кудрет.


Мерт става втория човек в мафиотските среди във „Вътрешен човек“

Джелял не иска да убива Кудрет веднага, а желае неговия враг да чувства болка продължително време. Но всичко се случва по неочакван начин, комисал Юсуф, заедно с полицаите си разрушава плановете на Джелял. Виждайки двама стари врагове, двама престъпника, комисар Юсуф арестува кудрет. За да спечели войната Джелял застава на опасен път. Мерт, който хората на Джелял са приемали досега като враг, защото беше полицай,сега става дясната ръка на Джелял. Той е вторият човек в мафията след Джелял. За Сарп настъпват тежки дни.

loading...

 

Последна редакция Понеделник, 16 Септември 2019 15:05

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 78 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...