"Сълзи от Рая": И това не сте очаквали, но се случи - Кая насочва пистолет към слепоочието си...

Оценете статията
(0 оценки)

 

Арзу чува воплите на Дженет, намира резервен ключ от къщата и я открива припаднала. Халил предотвратява смъртта на Кая. Мукадес и Суна разопаковат багажа си в новата квартира. Съобщават им по телефона, че Дженет е направила опит за самоубийство. Арзу придружава Дженет в линейката, която спешно е повикала. Селим научава от Арзу за състоянието на Дженет. Кая отново насочва пистолета към главата си. Халил успява да го възпре съобщава за инцидента с Дженет. лекарите разпитват Арзу за алергии на дъщеря й. Мелиса убеждава Махир, че Арзу му е била вярна. Дженет изпада в шок. Селим пристига в болницата и напада с обвинения Кая. Сема съветва Йозлем как да се държи в бъдеще. Мелиса се ядосва на Сема, че се опитва да замести Арзу с Йозлем. Сема забранява на Мелиса да се среща с Арзу. Кая помни заканата на Селим и се страхува от реакциите на Дженет, когато разбере, че е насилвал Арзу. Лекарите спасяват живота на Дженет.Препоръчват и психологическа помощ.

• Халил и Пънар се договарят да не уведомяват Кая за новини, касаещи Селим и Дженет. Нилгюн ги съзира, укорява Пънар и прогонва Халил. Дженет идва в съзнание.Мукадес и Селим я успокояват. Кая и Арзу взаимно се обвиняват за състоянието на Дженет. Селим вини и двамата и ги прогонва. Мелиса не успява да се сбърже с Арзу. Сема опакова багажа на Арзу. Настоява Йозлем да използва спалнята на Арзу. Дженет отказва да разговаря с психиатър. Изпада в нервна криза. Мелиса случайно узнава от съобщение в телефона на Йозлем, че тя има таен любим. Сема настоява Махир да се разведе час по-скоро.


Мелиса дочува Йозлем да определя среща на любобника си. Изписват Дженет от болницата. Кая и Арзу я очакват на изхода. Дженет отказва да прости на Арзу. Предупреждава я да стои далеко от нея и настоява да отседне при Кая. Мелиса проследява Йозлем на срещата й с любимия.


Източник: "ТвСага"

 

Последна редакция Понеделник, 16 Септември 2019 18:24

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 27 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...