"Сълзи от Рая": Една измама светва като лампа в непрогледен мрак

Оценете статията
(0 оценки)

Сема забранява на Мелиса да се среща с Арзу. Кая помни заканата на Селим и се страхува от реакциите на Дженет, когато разбере, че е насилвал Арзу. Лекарите спасяват живота на Дженет.Препоръчват и психологическа помощ.

Халил и Пънар се договарят да не уведомяват Кая за новини, касаещи Селим и Дженет. Нилгюн ги съзира, укорява Пънар и прогонва Халил. Дженет идва в съзнание.Мукадес и Селим я успокояват. Кая и Арзу взаимно се обвиняват за състоянието на Дженет. Селим вини и двамата и ги прогонва. Мелиса не успява да се свърже с Арзу. Сема опакова багажа на Арзу. Настоява Йозлем да използва спалнята на Арзу. Дженет отказва да разговаря с психиатър. Изпада в нервна криза. Мелиса случайно узнава от съобщение в телефона на Йозлем, че тя има таен любим. Сема настоява Махир да се разведе час по-скоро.


Мелиса дочува Йозлем да определя среща на любовника си. Изписват Дженет от болницата. Кая и Арзу я очакват на изхода. Дженет отказва да прости на Арзу. Предупреждава я да стои далеко от нея и настоява да отседне при Кая. Мелиса проследява Йозлем на срещата й с любимия.


Източник: "ТвСага"


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 192 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...