"Сълзи от Рая": Арзу избира да спаси Мелиса

Оценете статията
(0 оценки)

 

Колата на Мелиса избухва в пламъци. Арзу пристига на произшествието и трябва да спаси децата си, които са блокирани и не могат да излязат.

Отчаяната майка може да спаси само едната си дъщеря. Измъква Мелиса и обещава на Дженет да се върне за нея. В последния момент, преди да избухне колата, непознат шофьор спасява изоставеното момиче отново.

Сема принуждава Йозлем да даде кръв за ДНК-тест, защото внучката й е вменила, че бебето на любовницата не е от баща й. Арзу не може да открие Дженет. Шофьорът води момичето при баба й. Кая разбира в болницата, че дъщеря му за пореден път е изоставена. Дженет е съкрушена от поредното предателство на Арзу в „Сълзи от Рая”.

Бабата на момичето се обажда на Кая, за да каже какво се е случило. Казва му, че с Арзу са убийци и си принадлежат. Шофьорът – спасител намира обицата на Дженет. Младата жена се отказва от майка си, но иска да е сестра на Мелиса.


В същото време Арзу получава подкрепа от любимата си дъщеря. Мелиса й обещава да отмъсти за Кая. Селим предлага с Дженет да се оженят при майка му. Мелиса разказва на баща си за болезненото минало на Арзу. Махир разбира какво наистина е преживяла жена му.


Източник: woman-onthe-top.net


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 22 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...