"Сълзи от Рая": Дженет се отказва от родителите си и от Селим

Оценете статията
(0 оценки)

 

 

Дженет не иска да говори с родителите си. Мукадес ги пъди. Нилгюн моли Мелиса да провали сватбата на сестра си. Махир иска да застреля Кая. Дженет не иска да загуби сестра си, когато се омъжи за любимия й.

Арзу не приема извиненията на мъжа си и го гони от кабинета. Мелиса посещава Дженет и изиграва роля на съкрушена от скръб жена, която се жертва заради щастието й. Кая отвлича Арзу пред Махир. Малко преди сватбата, Мелиса се сбогува със сестра си, за да замине надалеч. Дженет се отказва от годеника си на празничната маса.

Махир спасява жена си, но Арзу не предава Кая от страх да не бъде обвинена в убийството на свекъра си. Дженет и Селим се изпокарват. Мелиса води момичето при баба й. Мукадес не вярва на богаташката щерка и я гони от дома си. Арзу научава за станалото.


Кая иска сина на Халил – Садък, да работи за него. Дава му пистолета на Махир от яхтата. Йозлем пада по стълбите, но спасяват и нея и бебето й. Влюбените от „Сълзи от Рсе отказват завинаги един от друг. Арзу отново търси Дженет. Разказва й за миналото си и се надява да получи прошката й.

 

Последна редакция Четвъртък, 19 Септември 2019 18:06

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 20 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...