Къванч Татлъту няма да присъства на второто дело за укрити данъци, заплашва го затвор от 5 години

Оценете статията
(0 оценки)

Адвокатът на Къванч Татлъту Ялчън Кавак помоли съда да освободи неговият подзащитен във връзка с това, че той ще се намира на снимки през февруари, когато ще е второто дело за укриване на данъци от известния актьор. Съдът удовлетвори молбата на адвоката и той ще присъства на делото следващата година, а Къванч Татлъту може да се потопи спокойно в творческия процес, съобщава milliyet.

Както е известно,Къванч Татлъту е заплашен от затвор в срок от 5 години. Вчера Къванч застана пред съда в Истанбул, където бе обвинен в укриване на данъци в периода 2012-2013. Прокуратурата поиска присъда от 5 години за известният актьор и модел. 
Къванч Татлъту не призна своята вина , твърдейки, че самият той е станал жертва на счетоводителя си, мошеник. Преди време още един човек е бил жертва на този измамник – счетоводител. Пострадалият получил оправдателна присъда.

Къванч каза пред съда, че по това време доходите му са съставлявали 30 хиляди турски лири. Актьорът разбрал за мошеничеството на своя счетоводител, след което той избягал и сега никой не знае, къде се намира. Към настоящия момент, органите на реда издирват счетоводителя по жалба на Татлъту. Къванч Татлъту е заплатил 900 хиляди турски лири налози. А счетоводителя издал фалшиви чекове.


Съдията отложи делото за февруари. В началото на следващата година ще разберем дали Къванч Татлъту ще получи присъда или съдията ще се съгласи с доводите на адвоката му и ще бъде оправдан.Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 215 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...