"Сълзи от Рая": Дженнет остава сама

Оценете статията
(0 оценки)

Дженет не иска да говори с родителите си. Мукадес ги пъди. Нилгюн моли Мелиса да провали сватбата на сестра си. Махир иска да застреля Кая. Дженет не иска да загуби сестра си, когато се омъжи за любимия й.

Арзу не приема извиненията на мъжа си и го гони от кабинета. Мелиса посещава Дженет и изиграва роля на съкрушена от скръб жена, която се жертва заради щастието й. Кая отвлича Арзу пред Махир. Малко преди сватбата, Мелиса се сбогува със сестра си, за да замине надалеч. Дженет се отказва от годеника си на празничната маса.

Последен скок

Дженет все още не може да запълни пустотата вътре в себе си. Арзу ще направи така, че нейните страдания да се задълбочат. Дженент не вярва на Арзу, изобщо! Въпреки че, Арзу се старае всячески. Освен това, Кая се готви да направи още един голям жест на Дженнет. Тя се готви за сватба, но както се очаква Мелиса отново прави всичко възможно да предотврати сватбата Докато Дженнет пътува към сватбенат ацеремония, Арзу попада в капана на Кая. Но ни Кая, нито Арзу са преценила правилно своите действия. Арзу се бори със смъртта.

Махир спасява жена си, но Арзу не предава Кая от страх да не бъде обвинена в убийството на свекъра си. Дженет и Селим се изпокарват. Мелиса води момичето при баба й. Мукадес не вярва на богаташката щерка и я гони от дома си. Арзу научава за станалото.


Кая иска сина на Халил – Садък, да работи за него. Дава му пистолета на Махир от яхтата. Йозлем пада по стълбите, но спасяват и нея и бебето й. Влюбените от „Сълзи от Рсе отказват завинаги един от друг. Арзу отново търси Дженет. Разказва й за миналото си и се надява да получи прошката й.Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 26 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...