"Дъщеря ми" с Берен Гьойълдъз тръгва от 26 септември

Оценете статията
(1 Оценка)

Предстои премиерата на един от най-хитовите турски сериали „Дъщеря ми“. Сагата с Берен Гьокйълдъз ще стартира идния четвъртък по Диема фемили от 22.30 часа. Сериалът може да следите всеки делник, като повторението ще е на следващия ден от 18 часа.

Сериалът „Дъщеря ми“ с Берен Гьокйълдъз се завъртя в края на 2018-а по турския канал TV8 и пожъна огромен зрителски интерес в южната ни съседка. Поредицата е кавърверсия на корейската мелодрама от 2010-а "Моята прекрасна лейди". Заради играта си в "Дъщеря ми" Берен за трета поредна година бе отличена като най-добра невръстна актриса отвъд Капитан Андреево. Последната си засега статуетка девойчето грабна през април на тържествена церемония. През 2016-а и 2017-а то бе удостоено с награди за превъплъщението си в "Майка". В най-новата си теленовела 9-годишната госпожица Гьокйълдъз се превъплъщава в дете, страдащо от старческата болест Апцхаймер.


Неин баща в разтърсващата продукция е Буура Гюлсой, когото сме гледали в много сериали. Наскоро актьорът от ,,Незабравима", "Пепел от рози", "Север Юг" и "Любов от втори опит" стана татко и в реалния живот. Красавицата Нилюфер Гюрбюз, за която той се ожени миналата есен, го дари с момченце през пролетта. Щастливите родители кръстиха сина си Джем, припомнят запознати. Настоящият брак е втори за Буура. Някога той бе съпруг на колежката си Бурджу Кара.


Източник: Уикенд


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 8 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...