"Сълзи от рая": Арзу се мъчи да замаже избора си, но кой ще се хване?

Оценете статията
(1 Оценка)

Мелиса стига до заключение, че Кая е изнасилвал Арзу. Обещава на Арзу да отмъсти за болката и Кая приготвя багажа си. Възнамерява да похити Арзу, да заминат и да заживеят заедно.

• Селим е неспособен да си обясни как спирачките на колата на Мелиса са отказали. Мукауес е обидена, че Дженет е възнамерявала да се омъжи без нейното знание. Селим предлага на Дженет да се оженят в дома на Нилгюн. Махир научава от Мелиса, че Арзу е била изнасилвана от Кая. Нилгюн уведомява Мелиса за плановете на Селим да сключи брак с Дженет. Убеждава я да предотврати сватбата им.Кая и Арзу посещават Дженет, но тя отказва да разговаря с тях. Арзу се кълне пред Дженет, че е възнамерявала да се върне при нея и да я спаси. Mукадес обвинява Арэу, че не заслужава Дженет, и я прогонва от дома си. Шофьорът идва пред дома на Дженет, за да й върне обецата, и случайно се запознава с Кая. 0тказва да приеме заплащане за помощта, която е оказал на Дженет. Махир осъзнава, че несправедливо е обвинявал Арзу в изневяра. Зарежда пистолета си и се запътва да отмъсти за страданията и. Мукадес приготвя чеиза на Дженет. Дженет се чувства гузна, че отнема любимия на Мелиса. Опасява се, че бракът й със Селим ще попречи на отношенията със сестра й.


• Махир съчувства на Арзу за преживяното в миналото и се опитва да я утеши. Арзу го обвинява, че сляпо е вярвал на клеветите срещу нея и никога не я защитавал пред семейството му. Отказва да приеме извиненията и го прогонва от кабинета си.Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 27 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...