"Сълзи от Рая": Арзу поема контрола, Дженнет и Селим тръгват в различни посоки

Оценете статията
(0 оценки)

Дженнет се готви за сватба, но както се очаква Мелиса отново прави всичко възможно да предотврати сватбата Докато Дженнет пътува към сватбената церемония, Арзу попада в капана на Кая. Но ни Кая, нито Арзу са преценила правилно своите действия. Арзу се бори със смъртта.

Арзу става най-силната от всички

Животът на Дженет и Селим тръгва в различни посоки. Този път Селим няма да прости на Дженнет, която го изостави, заради манипулациите на Мелиса.

Всичко започва наново. Ново начало и нови съюзници. И в основата на всичко стои Арзу.

Арзу зарязва всичко - преживяно, обидите, гнева и злодействата. И така ще застане пред всички, че дори Кая, ще се почувства притеснен. Даже и гнева и обидите на Дженет остават назад. Сега Арзу е най-силна от всички. Тя отново се изправя на крака и смразява всички. От сега нататък започва нов период.

Селим не може да се избави от гнева и обидата, които се появиха в следствие, това, което стана между него и Дженнет. Засега Селим няма да каже цялата истина в лицето на Дженнет, трудно му е да постави точка в отношенията. За Дженет това ще бъде последния тежък урок за Дженет. От сега нататък Арзу не може да остави Дженнет сама. Винаги ще бъде редом до нея. Тя има прекрасно предложение, което ще я остави близо до нея. От това предложение Дженнет не може да се откаже.


В това време, докато Арзу помага на дъщеря си, Кая подканя дъщеря си да мине през различни изпитания. Игрите на Джихан за Кая, изморяват прекалено Кая. Той преживява най-трудните дни в своя живот. Арзу не вярва на Кая, който се опитва да предупреди Джихан. Арзу ще заплати твърде висока цена за това.


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 28 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...