"Сълзи от рая": Злодеят Джихан в действие, игрите сега започват

Оценете статията
(0 оценки)

Появява се нов злодей в „Сълзи от Рая”. Джихан получава пратка с медальона на мъртвата си жена. Подателят твърди, че ще знае кой е убиецът й. Орхан се прощава с Дженет. Кая вече не може да изнудва Арзу. Махир го заплашва. След като е разбрала, че е в безопасност, Арзу се оплаква на полицията от Кая.

В същото време Джихан проучва майката на Мелиса и Дженет. Организира случайната им среща на събитие. Там са Кая и Халил. Арзу представя Джихан пред всички.

Нилгюн гони Дженет от дома си. Селим все още иска да се ожени за нея. Тя не казва истината защо го е напуснала. Кая е наясно с плановете на Арзу и я заплашва. Сема разпознава Халил. Селим е готов да отмъсти за изгубеното щастие.

Кая отива да се види с Джихан. Отрича да е убивал съпругата му. Джихан го предупреждава, че ще избие всичките му близки.

Селим променя отношението си към Мелиса. Арзу се опитва да пречи на Кая във фирмата. Йозлем иска да промени резултатите в ДНК-теста. Арзу представя Джихан на семейството си. Двамата планират да строят сиропиталище.


Дженет започва работа, която не харесва. Арзу иска да включи първородната си дъщеря в проекта. Кая се опитва да я предпази от Джихан, но тя не му вярва. Тогава той нарежда на Халил да я пази. Бившият му довереник предупреждава Пънар, че скоро ще е до детето си.


Инфо: woman-onthe-top.net


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 23 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...