"Сълзи от рая": Кая настоява Джихан да го убие, Селим ухажва Мелиса

Оценете статията
(0 оценки)

Сема казва на Махир, че подозира жена му в съпричастност към смъртта на Ръза. Арзу печели доверието на Мукадес. Селим ухажва Мелиса и тя го кани на рождения си ден. Арзу предлага работа на Дженет.

Сема открито притиска снаха си с въпроси за снимките, с които я държеше Кая. Обвинява я, че е убила мъжа й с Дженгиз. Арзу отрича категорично. Кая казва на Халил, че близките му са в опасност.

Докато Мелиса вечеря със Селим, Дженет й се обажда във връзка с работата. Халил предупреждава Арзу да бъде внимателна. Селим се преструва на безразличен към Дженет. Джихан заблуждава Арзу, че не цели да наранява някого. Хората му отвличат Кая. Измъчват го да направи самопризнания.

Арзу е бясна на Мелиса, защото се вижда със Селим. Отвличат и Халил. Кая продължава да отрича, че е убил жената на Джихан. Врагът му го кара да жертва живота си, заблуждавайки го, че ще убие Дженет.

Арзу кани дъщеря си на празника на Мелиса. Джихан се запознава с Дженет. Селим прави изненада на Мелиса. Кая се появява и настоява Джихан да го убие пред всички. Арзу разбира, че Селим иска да разобличи Мелиса пред сестра й.

Дори Арзу започва да се тревожи за Кая. Селим казва на майка си, че ще накаже Мелиса. Сестрата на Дженет отново я заблуждава относно намеренията си. Арзу случайно разбира, че Джихан има намерение да ги избие. Мукадес казва на Кая, че Дженет е на партито на Мелиса.


Селим моли годеницата си да го следи. Джихан заповядва да убият Дженет. Селим моли Мелиса да му стане любовница. Тя се съгласява, без да подозира, че сестра й ги чува. Арзу и Кая се опитват да отведат Дженет. Майката спасява с тялото си момичето от куршума. Арзу е само ранена. Вече общият им враг в „Сълзите на Дженет” разбира, че не е успял да нарани Дженет.

Източник: woman-onthe-top.net


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 24 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...