"Сълзи от рая": Нов злодей, стари наивници

Оценете статията
(0 оценки)

Арзу представя Джихан пред всички.

Нилгюн гони Дженет от дома си. Селим все още иска да се ожени за нея. Тя не казва истината защо го е напуснала. Кая е наясно с плановете на Арзу и я заплашва. Сема разпознава Халил. Селим е готов да отмъсти за изгубеното щастие.

Кая отива да се види с Джихан. Отрича да е убивал съпругата му. Джихан го предупреждава, че ще избие всичките му близки.

Селим променя отношението си към Мелиса. Арзу се опитва да пречи на Кая във фирмата. Йозлем иска да промени резултатите в ДНК-теста. Арзу представя Джихан на семейството си. Двамата планират да строят сиропиталище.

Дженет започва работа, която не харесва. Арзу иска да включи първородната си дъщеря в проекта. Кая се опитва да я предпази от Джихан, но тя не му вярва. Тогава той нарежда на Халил да я пази. Бившият му довереник предупреждава Пънар, че скоро ще е до детето си.


Сема казва на Махир, че подозира жена му в съпричастност към смъртта на Ръза. Арзу печели доверието на Мукадес. Селим ухажва Мелиса и тя го кани на рождения си ден. Арзу предлага работа на Дженет.

Сема открито притиска снаха си с въпроси за снимките, с които я държеше Кая. Обвинява я, че е убила мъжа й с Дженгиз. Арзу отрича категорично. Кая казва на Халил, че близките му са в опасност.


Източник: woman-onthe-top.net


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 20 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...