"Сълзи от Рая": Арзу е простреляна

Оценете статията
(0 оценки)

 

 

Появява се нов злодей в „Сълзи от Рая”. Джихан получава пратка с медальона на мъртвата си жена. Подателят твърди, че знае кой е убиецът й. Орхан се прощава с Дженет. Кая вече не може да изнудва Арзу. Махир го заплашва. След като е разбрала, че е в безопасност, Арзу се оплаква на полицията от Кая.

В същото време Джихан проучва майката на Мелиса и Дженет. Организира случайната им среща на събитие. Там са Кая и Халил. Арзу представя Джихан пред всички.

Нилгюн гони Дженет от дома си. Селим все още иска да се ожени за нея. Тя не казва истината защо го е напуснала. Кая е наясно с плановете на Арзу и я заплашва. Сема разпознава Халил. Селим е готов да отмъсти за изгубеното щастие.

Кая отива да се види с Джихан. Отрича да е убивал съпругата му. Джихан го предупреждава, че ще избие всичките му близки.

Селим променя отношението си към Мелиса. Арзу се опитва да пречи на Кая във фирмата. Йозлем иска да промени резултатите в ДНК-теста. Арзу представя Джихан на семейството си. Двамата планират да строят сиропиталище.

Дженет започва работа, която не харесва. Арзу иска да включи първородната си дъщеря в проекта. Кая се опитва да я предпази от Джихан, но тя не му вярва. Тогава той нарежда на Халил да я пази. Бившият му довереник предупреждава Пънар, че скоро ще е до детето си.

Сема казва на Махир, че подозира жена му в съпричастност към смъртта на Ръза. Арзу печели доверието на Мукадес. Селим ухажва Мелиса и тя го кани на рождения си ден. Арзу предлага работа на Дженет.

Сема открито притиска снаха си с въпроси за снимките, с които я държеше Кая. Обвинява я, че е убила мъжа й с Дженгиз. Арзу отрича категорично. Кая казва на Халил, че близките му са в опасност.

Докато Мелиса вечеря със Селим, Дженет й се обажда във връзка с работата. Халил предупреждава Арзу да бъде внимателна. Селим се преструва на безразличен към Дженет. Джихан заблуждава Арзу, че не цели да наранява някого. Хората му отвличат Кая. Измъчват го да направи самопризнания.

Арзу е бясна на Мелиса, защото се вижда със Селим. Отвличат и Халил. Кая продължава да отрича, че е убил жената на Джихан. Врагът му го кара да жертва живота си, заблуждавайки го, че ще убие Дженет.

Арзу кани дъщеря си на празника на Мелиса. Джихан се запознава с Дженет. Селим прави изненада на Мелиса. Кая се появява и настоява Джихан да го убие пред всички. Арзу разбира, че Селим иска да разобличи Мелиса пред сестра й.

Дори Арзу започва да се тревожи за Кая. Селим казва на майка си, че ще накаже Мелиса. Сестрата на Дженет отново я заблуждава относно намеренията си. Арзу случайно разбира, че Джихан има намерение да ги избие. Мукадес казва на Кая, че Дженет е на партито на Мелиса.


Селим моли годеницата си да го следи. Джихан заповядва да убият Дженет. Селим моли Мелиса да му стане любовница. Тя се съгласява, без да подозира, че сестра й ги чува. Арзу и Кая се опитват да отведат Дженет. Майката спасява с тялото си момичето от куршума. Арзу е само ранена. Вече общият им враг в „Сълзите на Дженет” разбира, че не е успял да нарани Дженет.

 

Източник: woman-onthe-top.net

Последна редакция Събота, 28 Септември 2019 19:00

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 209 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...