"Дъщеря ми": Ойкю не спира да се опитва да запомня различни неща, защо го прави?

Оценете статията
(0 оценки)

Докато Джандан вечеря с приятел на брат си, Демир и дъщеря му се настаняват в палатка. Вечерят на пейка. Ойкю има рядко заболяване на нервната система, за което баща й не знае. Демир я засяга без да иска.

На другия ден детето закъснява за училище и учителката иска да говори с баща му. Джандан плаче на гроба на сестра си, чиято смърт е предизвикала, без да иска, в катастрофа. Баща й никога не й прощава.

Ойкю получава закуска от дете. Носи половината на баща си. Демир вярва, че тя ще го напусне, но в себе си е трогнат от жеста. След като се разболява, момиченцето търси Джандан. Тя ги приютява в дома си.

Демир остава в кабинета на бащата, пълен със скъпи вещи. Джандан чете приказка на детето преди сън. На сутринта Ойкю се опитва да запомни спирките на метрото. Уур съветва Демир да обере благодетелката им. Джандан иска да заведе момиченцето в конеферма. Хлапето предупреждава баща си да не обере добрата жена.

Джемал, влязъл в затвора заради Демир, е освободен. Сега го намира и си иска парите, които смята, че му дължат. Дава една седмица срок на Демир и Уур.


Мурат предлага на госта на Джандан работа като санитар. Демир се засяга и си тръгват с детето. С Уур прекарват нощта в кола. Йойку разбира, че баща й иска да я даде на социалните. Тръгва сама по улиците, без да знае, че Джандан я търси. Насреща й обаче е Джемил…

loading...

Източник: woman-onthe-top.net


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 35 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...