"Сълзи от Рая": Джихан започва с наказанията, ще има и пострадали

Оценете статията
(0 оценки)

Арзу кани дъщеря си на празника на Мелиса. Джихан се запознава с Дженет. Селим прави изненада на Мелиса. Кая се появява и настоява Джихан да го убие пред всички. Арзу разбира, че Селим иска да разобличи Мелиса пред сестра й.

Дори Арзу започва да се тревожи за Кая. Селим казва на майка си, че ще накаже Мелиса. Сестрата на Дженет отново я заблуждава относно намеренията си. Арзу случайно разбира, че Джихан има намерение да ги избие. Мукадес казва на Кая, че Дженет е на партито на Мелиса.

Селим моли годеницата си да го следи. Джихан заповядва да убият Дженет. Селим моли Мелиса да му стане любовница. Тя се съгласява, без да подозира, че сестра й ги чува. Арзу и Кая се опитват да отведат Дженет. Майката спасява с тялото си момичето от куршума. Арзу е само ранена. Вече общият им враг в „Сълзите на Дженет” разбира, че не е успял да нарани Дженет.


Арзу е тежко ранена. Арзу разбира, че Джихан е доста опасен човек, за него този изпит става много тежък. Арзу е напълно решена, да защити Дженет от Джихан на каквато й да е цена. Джихан изменя плана си за действие. Той намира много ефективен способ, чрез който да навреди на Кая. Този план на отмъщение ще бъде продължен с помощта на Арзу. Все пак тя е в ъгъла и няма право на мнение. На този план засегната ще бъде не само Дженнет, но и Мелиса. Кая търси начин, за да се избави от Джихан, но той все още не знае за това, че него го очакват много повече неприятности.

Дженет се измъчва от съжаление. Сега тя има само един шанс. Или Селим ще й прости или всичко ще свърши в този миг.

loading...


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 2 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...