"Дъщеря ми" - Ойкю разбира, че баща й я е предал на социалните

Оценете статията
(1 Оценка)

Освобождават престъпник на име Джемал от затвора. Джемал издирва Демир, заради когото е излежавал присъда от 8 години. Джемал твърди, че Демир и Уур му дължат пари. Определя на Демир срок от 1 седмица, за да му се издължи.

Джандан моли Демир да й помогне да продаде картините. Мурат среща Демир и Ойкю в дома на Джандан. Мурат предлага на Демир работа като санитар. Демир се обижда и напуска дома на Джандан. Съветва я да пази добре вещите и картините си. Джандан уверява Ойкю, че винаги е добре дошла в дома й. Мурат предупреждава Джандан да пази дома си от крадци.

Демир и Ойкю прекарват ноща в автомобила си. Уур моли майка си Султан за пари. Заблуждава я, че се занимава с честна търговия.

Демир и Уур се оправдават пред търговеца на картини, че все още не са успели да уговорят Джандан да им продаде картините си.


Джандан търси Демир и Ойкю в палатката им.

В колата на Демир Ойкю случайно се натъква на документ, в който Демир моли социалните служби да намерят дом за нея. Огорчена от Демир, Ойкю тръгва сама по улиците. Бившият затворник Джемал тайно я проследява.

Източник: ТВ Сага

loading...


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 179 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...