"Сълзи от Рая": Куршум в тялото, нова идея в ума

Оценете статията
(2 оценки)

 

Селим не може да се избави от гнева и обидата, които се появиха в следствие, това, което стана между него и Дженнет. Засега Селим няма да каже цялата истина в лицето на Дженнет, трудно му е да постави точка в отношенията. За Дженет това ще бъде последния тежък урок. От сега нататък Арзу не може да остави Дженнет сама. Винаги ще бъде редом до нея. Тя има прекрасно предложение, което ще я остави близо до нея. От това предложение Дженнет не може да се откаже. В това време, докато Арзу помага на дъщеря си, а Кая подканя дъщеря си да мине през различни изпитания. Игрите на Джихан.изморяват прекалено Кая. Той преживява най-трудните дни в своя живот. Арзу не вярва на Кая, който се опитва да предупреди Джихан. Арзу ще заплати твърде висока цена за това.

Арзу е тежко ранена. Арзу разбира, че Джихан е доста опасен човек, за него този изпит става много тежък. Арзу е напълно решена, да защити Дженет от Джихан на каквато й да е цена.

Джихан изменя плана си за действие. Той намира много ефективен способ, чрез който да навреди на Кая. Този план на отмъщение ще бъде продължен с помощта на Арзу. Все пак тя е в ъгъла и няма право на мнение. На този план засегната ще бъде не само Дженнет, но и Мелиса. Кая търси начин, за да се избави от Джихан, но той все още не знае за това, че него го очакват много повече неприятности.

Дженет се измъчва от съжаление. Сега тя има само един шанс. Или Селим ще й прости или всичко ще свърши в този миг.

loading...


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 19 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...