"Сълзи от Рая": Арзу все пак се развежда с Махир

Оценете статията
(0 оценки)

 

Нова грешка на Мелиса в „Сълзи от Рая” дава ценен коз в ръцете на Джихан, единствен Кая може да спаси Арзу

Новодошлият враг на Кая обединява семейството на Арзу в „Сълзи от Рая”. Тя е отведена спешно за операция. Мелиса и Селим са до нея. Кая опитва да успокои детето си и признава, че е убил жената на Джихан, за да го спре. Той обаче не се поддава на внушения. Има нов коварен план срещу Кая.

Мелиса обвинява Дженет. Сестра й дава кръв и Арзу е спасена. Щом отваря очи, Дженет е до леглото й.

Арзу се прибира след два дена у дома. Дъщерите й най-после могат да са честни една с друга. Мелиса разбира, че коварството й е разкрито и страда по Селим. Младежът дава нова задача на Пънар – да разкрие защо Джихан мрази Кая.

Мелиса иска обяснение от Селим за капана, в който я вкара. Арзу застава с пистолет срещу Джихан. Той твърди, че иска да накаже само Кая. Отхвърлена и от Нилгюн, Мелиса блъска пешеходец. Джихан заснема инцидента. Твърди, че пешеходецът е мъртъв.

Селим не е готов да прости на Дженет. Арзу иска да поема вината на Мелиса, но тя я разубеждава. Пешеходецът всъщност е ранен и Джихан се грижи за него. Махир моли Арзу да останат заедно и да заминат далеч с дъщерите й. Мукадес поощрява Дженет да се бори за любовта си.

Джихан разкрива на Арзу всичките си предишни намерения. За да накаже врага си в „Сълзи от Рая” изнудва любимата му. Настоява тя да се разведе с Махир и да се ожени за него. Дженет моли Селим за прошка, иска още един шанс. Нилгюн я прокужда. Селим решава да замине сам.

Докато Махир и Мелиса съберат багажа си, Сема им забранява да тръгват. Арзу отстъпва пред дъщеря си, която я моли да се ожени за Джихан. Халид проследява довереника на Джихан – Туран до гроба на мъртвата Лейля. Някой го удря по главата.

Дженет отива да види Селим. Признава му любовта си и той й прощава. Мелиса е готова да се предаде, за да спаси майка си. Селим иска да се ожени за Дженет и да заминат далече. Мелиса води полицаи в дома на Джихан, но Арзу отрича да я е заплашвал.

ДНК-тестът на бебето на Йозлем показва, че бащата е Махир. Арзу е готова да се разведе. Селим гостува на Мукадес, но Нилгюн нахлува и го принуждава да избере между нея и Дженет. Сема разбира, че Арзу иска да се жертва за дъщеря си. Нежеланата снаха споделя преживяното със свекърва си.


Селим избира Нилгюн. Арзу си тръгва от дома на Сойер. Сема я моли за прошка. Мелиса моли сестра си да спре Арзу от безумието. Кая търси Халил, а пазачът на гробището е прострелян пред очите му. Арзу и Махир се развеждат. Селим, Дженет и Мелиса отиват за помощ при Кая. Той обещава да помогне на Арзу. Халил му дава знак къде го държат. Арзу най-после е готова да събере цялото си семейство. Кани Мукадес и дъщерите си в новия си дом.

 

loading...

Източник: woman-onthe-top.net

Последна редакция Четвъртък, 03 Октомври 2019 18:35

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 221 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...