"Дъщеря ми": Майката на Ойкю е жива

Оценете статията
(0 оценки)

 

По време на работа Джандан наранява глезена си.

В дома на Джандан Демир и Ойкю се грижат за пострадалата.

Мурат решава да отведат Джандан в болницата, където да направят рентгенова снимка на глезена и. Демир предава на Уур картината.

Уур вярва, че тя оригинал и е от колекцията на Джандан.

Демир се приготвя да напусне Истанбул. Ихсан се свързва със своя приятел Мурат и го моли да получи от него информация, отнасяща се до заболяването на Ойкю.

Жилет установява, че картината която Уур му донася, е фалшификат. Уур нахлува в дома на Джандан, за да откраднат цялата колекция. Демир се опитва да го възпре. Джандан и Мурат срещат Демир и Уур на улицата с откраднатите картини. Телефонират в полицията, полицаите отвеждат Уур в полицейското управление.

Джандан благодари на Демир че е предотвратил обира в дома и. Моли Мурат да не подлага на съмнение честността на Демир. Ойкю настоява Демир да не дружи с крадци. Предава му съобщението на Джамал.

Демир предупреждава Джамал да не контактува повече с дъщеря му. Джандан и Ойкю се сближават. Разказват една на друга за семейството си. Демир уведомява Мюлфиде, че синът и е заминал по работа. Разкъсван от угризения, Той и предлага помощта си.

Демир дава напътствия на Ойкю Как да се отбранява в случай на опасност. Настоява да получи снимката на леля и Зейнеп, която я е отгледала. Демир моли Жилет да открие Зейнеп, след което обещава да му предаде картините на Джандан.

Мурат изпраща техници деинсталират охранителна система в дома на Джандан. Демир посещава Уур в ареста. Той го моли да се погрижи за Мюлфиде. Жилет предава на Демир адреса на Зейнеп. Демир продават телефона си и заминава за града, в който Зейнеп живее.

Майката на Мерджан е разтревожена, тъй като Ойкю е накарала сина си да избяга заедно с нея от училище.

Демир не успява да открие Зейнеб в дома на майка й. Среща се с нея на летището минути преди да замине. Зейнеп му признава че майка на Ойкю е жива. Тя не му признава обаче за сериозното заболяване на момичето.

Мурат моли Джандан да се погрижи за болно животно, намиращо се извън града. Изненадва я с покупката на голям и любим за нея кон.

Ойкю се сбива със своя съученичка, чиято майка е Айла  и се заканва да се оплаче от нея на Демир. Демир се извинява на Жилет, моля го да отложи за кратко предаването на картините. Жилет нарежда на хората си да заловят Демир пред дома на Джандан. Демир прекарва нощта на брега при бездомниците.


Той безуспешно моли свой стар познат за паричен заем. Айла настоява пред директора на училището да разговаря с родителите на Ойкю. Директорът успява да се свърже единствено с Джандан. Уведомява я, че ако Демир не се завърне скоро, ще бъде длъжен да предаде Ойкю на властите, за да я настанят в приют.

loading...

 

Последна редакция Петък, 04 Октомври 2019 19:08

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 24 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...