Берк Атан, красавецът от "Сълзи от рая"

Оценете статията
(0 оценки)

През последните години турските телевизионни предавания набират популярност извън собствената си страна, а турски актьори стават фаворити на зрители от цял свят. В кариерата на Берк Атан няма толкова много филми, но младият мъж вече мечтае за бляскава кариера.

Той разполага с всички данни за това талант, привлекателен външен вид и амбиция. Славата на Берк Атан идва с участието му в популярния сериал "Слънчеви момичета". Актьорът споделя, че е имал топло и безоблачно детство.

Той е роден в Измир на 26 септември 1991 г. и е единствено дете в семейството. Майка му е притежавала салон за красота, а баща му е бил професионален футболист в клуб "Бешикташ". Футболът винаги е присъствал в живота на Берк, имал е възможност за реализация като вратар и е мечтаел да стане професионалист, играейки за местния футболен отбор. Благодарение на спорта той лесно поддържа форма, а футболът си остава любимото му хоби.


Ранните си години Берк Атан прекарва в голям семеен дом с множество роднини и високо цени семейните ценности. Берк се отличава с очарование и красота. Той решава да използва този подарък на природата и се свързва с агенция за модели. През 2011 г. печели първия конкурс в живота си за най-добър млад модел на Турция. Взема и приз на световния конкурс за най-добър модел през 2012. Въпреки това не вижда бъдещето си в това поприще и решава да гради филмова кариера. Взема уроци по актьорско майсторство и се премества да живее в Истанбул, където е приет да следва актьорство.

loading...


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 207 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...