"Сълзи от рая": Една сватба и един изстрел - с какво са свързани?

Оценете статията
(0 оценки)

Махир и Арзу се развеждат.

Арзу е купила къща, където да живее със семейството си. Дженет и Мелиса потвърждават нежеланието си майка им да се омъжи за Джихан. Мелиса съобщава, че човекът от катастрофата най-вероятно е жив. А за всичко ще се погрижи Кая. Арзу отказва помощта.

Джихан подготвя сватбата си с Арзу. Отива да я вземе от къщата, за да се оженят. Тя му припомня, че се омъжва по принуда.

Кая отива да спасява Халил, но когато влиза в скалда се появява човек, насочил пистолет към него. Чуват се изстрели. Кая и Халил изчезват без следа.

Селим и Мелиса се опитват да надхитрят Джихан, за да спасят Арзу от нежелания й брак. Добират се до лекаря, спасил "мъртвеца".

Дженет търси баща си. Пънар й помага. Мелиса се обажда на сестра си, че са открили човека, който е пострадал в катастрофата.


Джихан казва на Туран, че планът се е променил и иска от него да побърза.

Дженет вижда, че от къщата на Джихан отвеждат човека, пострадал при катастрофата. Селим преследва колата, в който е пострадалият. На пристанището ги забелязват. Туран заплашва Селим с пистолет. В последния момент двете сестри отвеждат "мъртвия" човек. Селим влиза заедно с пленника си на...

Източник: Теленовелас

loading...


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 190 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...