Къванч Татлъту изневерил на съпругата си?

Оценете статията
(1 Оценка)

В мрежата се разпространява новина че Къванч Татлъту, който е женен от три години за Башак Дизер, й е изневерил с португалския модел Сара Сампайо. Актьора се познава с моделката от 2013-та година, когато участва, заедно с нея в рекламата на Mavi. Това тяхно познанство обаче не е приключило тогава. Според програмата "Не можем да кажем" (Söylemezsem olmaz) Къванч и Сара са се срещали в хотел в чужбина. Те са влезли в хотела по отделно, но са останали в една и съща стая. Феновете на актьора отказват да повярват в предателството му, според тях всичко това е измислено, за да се опетни името му.

Моделът Сара Сампайо е във връзка с милиардера Оливер Рипли от 2015 година до момента.

Къванч Татлъту направи изявление по повод неговата така наречена измяна, съобщава Haber.

Ето какво каза Къвач Татлъту: "Аз наблюдавам внимателно събитията, които се случват в последно време. Вие имате право да критикувате моята работа, моята актьорска игра. Обаче, новините, които засягат моето семейство, разпространяващи се в последните дни, нарушават моите права и неприкосновеността ми на частния живот.


Аз няма да игнорирам лъжливата информация. Нямам представа, какво преследват журналистите, които обвиняват мен и моята колежка в изневяра. За мен, това не е ясно. Във времената, в които аз се познавах с нея, нямах все още отношение с моята съпруга.

Аз ще се възползвам от всичките законови права по отношение на тези блогъри и журналисти които разпространяват лъжливи новини", заключи Къванч Татлъту.

loading...


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 40 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...