"Черна роза": Дълбоко пазена тайна стои зад изчезването на Мурат

Оценете статията
(1 Оценка)

Драматичната любовна Сага за препятствията и интригите, пред които смела и горда Eбру си изправя след убийството на своя съпруг Мурат, се завръща в българския Ефир, след като преди пет години част от епизодите от първия сезон бяха излъчвани от фалиралата tv7. Бизнесменът Мурад /Йозджан Дениз/ живее в Истанбул заедно със съпругата си Ебру и трите им деца Еда, Мая и Рюзгяр. Запашен от фалит, Мурат е принуден да се завърне в родното си село Халфети, за да поиска заем от по-големия си брат Кендал.

Заслепеният от завист Кендал обаче категорично отказва да му осигури необходимите средства. Между двамата братя избухва конфликт, който води до фатални последици и изчезването на Мурат.

Без да подозира за трагедията, Ебру пристига в халфети, за да открие Мурад. Узнава дълбоко пазената тайна на Мурат, че съпругът и има сключен брак и с привлекателната Нарин, която живее в родната къща на семейство.

Останала сама и без средства, с които да издържа децата си, Ебру е принудена да се премести в къщата на своите свекъри и да започнеш живота си отначало.

"Черна роза" е един от най-успешните и награждавани сериали, чието излъчване започва през 2013 година в южната ни съседка.

Продължение на четири години се заснети общо 125 епизода, а последния е излъчен на 10 юни 2016. На снимачната площадка се събират едни от най-ярките звезди на турското кино.


Централни образ в хитовата поредица е поверен на пленителната Едже Услу известна у нас като Лале в "Сълзи над Босфора". Мусад Акуста се превъплъщава повече от успешно във властния Кендал.

За образа на Нарин е поканена талантливата Йозлем Джонкер /Джейда от Любов и наказание, Илкнур от цената на живота.

loading...


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 11 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...