"Дъщеря ми": Ойкю сама ходи на лекар, крие се от баща си

Оценете статията
(2 оценки)

 

Мерджан кани Ойкю на рождения си ден. Демир иска да помогне на приятеля си да си върне парите. Джемал съветва Асу да прибере дъщеря си, за да нарани съперника си. Тя обаче не иска детето, а да напусне града.

Илайда тормози Ойкю. Заради нея тя пада и се наранява, но лъже Севги, че се е спънала. Д-р Исхан започва работа в болницата на Мурат. Братът на Джандан – Дженк, се завръща разорен и се нуждае от парите от продажбата на къщата им. Полицията на може да помогне на Уур и Демир да си върнат парите.

Джандан се настанява в хотела на Ойкю и татко й. Предлага на Демир да гледа детето след училище. Уур и приятелят му търсят помощ от Коркмаз, но той се оказва човек на Джемал и им предлага участие в обир.

Джандан и Ойкю отиват да видят Мурат в болницата. Детето вижда Исхан и се крие от него. Дженк разказва на Демир за мъртвата си сестричка Седа.

Уур вижда пияната Асу на улицата. Илайда се подиграва на Ойкю и й казва да не идва така на рождения ден на Мерджан. Демир чува думите й и приема предложението на Коркмаз. Иска аванс, за да облече дъщеря си добре. Майката на рожденичката ги приема, но тази на Илайда обижда Демир и го гони.

В следващия епизод на „Дъщеря ми” Д-р Ихсан случайно разбира, че Джандан познава Ойкю и иска номера на татко й. Детето разбира, че баща му ще научи тайната й. Сама отива при Ихсан и го моли да пази тайна. Докторът й разказва, че няма как да пази подобна тайна.

На Демир и Уур им предстои обир, но се тревожат за Ойкю. Тя обаче се прибира, без да каже къде е била. Асу се изповядва на гроба на майка си. Казва й, че Ойкю счита Демир за свой баща.

Уур и приятелят му попадат в клопката на Джемал, но успяват да убедят полицаите, че са невинни. Когато се прибира в хотела, Демир утешава детето си, че не е извършил престъпление.

Ойкю успява да измами учителката си, за да не влиза в час няколко дни. Джандан случайно се запознава с Асу. Коркмаз иска да възложи нова задача на Демир и Уур.


Доктор Исхан прави изследвания на Ойкю, без знанието на Демир. Бащата на детето се подготвя за среща със социалните. Докторът предупреждава Ойкю, че трябва да разговаря с баща си, защото се нуждае от скъпи лекарства. Мурат я вижда в болницата.

Уур и Демир обзавеждат детска стая в дома на майка му, за да заблудят социалните. Арестуват Асу за кражба на алкохол. Джемал я освобождава и прибира в дома си.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

 

Последна редакция Четвъртък, 17 Октомври 2019 20:10

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 22 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...