"Черна роза": Кой ще остане без подслон?

Оценете статията
(1 Оценка)

Извършват помен за Мурат, но никой не кани Ебру на него. Кадрие вижда в очите на Рюзгяр покойния си син, а Кендал не може да забрави думите на брат си, че Баран е негов син.

Емине съветва Нарин да приеме Ебру. Кендал заплашва Фърат, който помага на натрапницата. Мелек тайно се вижда с Реджеп, защото се страхува от баща си. Ебру разбира, че е била измамена от девера си и не подписва документа за продажба. Баран се среща със Сибел, без да знае, че е сестрата на помощницата на вуйчо му.

Заради скандала със земите, Кендал посяга да удари Ебру. Фърат отново я спасява, но семейството му настръхва. Нарин я гони. Баран я заплашва с пистолет. Случайно Мая е разбира за първия брак на баща си. Предупреждава Нарин, че знае и тя трябва да спаси съперницата си. Баран изпада в шок, а Рюзгяр получава асматичен пристъп. Ада се опитва да се обади в полицията, но Кендал я заключва в имението.

В следващия епизод на „Черна роза” Фърат се опитва да вразуми племеника си. Нарин е готова да моли, за да не попадне сина й в затвора. Кадрие иска да даде на Ебру златото си, но тя отказва помощта и да се споразумява повече с Кендал. Тя напуска с децата си имението, но никой не иска да й даде подслон от страх.


Ебру и децата се настаняват в стара постройка в земя на Мурат. Дори Фърат не може да им помогне да продадат наследството си, защото Кендал има връзки навсякъде. Мая подслушва разговор на Нарин и брат й. Разбира, че баща й е мамил майка й и че Баран всъщност й е брат. Фърат осъзнава, че е чула всичко и моли да пази семейната тайна.

loading...

Източник: woman-onthe-top.net


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 21 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...