"Втори шанс": За всичко се плаща

Оценете статията
(1 Оценка)

Алихан заплашва Тургут ако не свидетелства в негова полза в съда. Тургут отказва да помогне на Алихан. Алихан предлага на Фикрие да и плати, за да стане негова свидетелка в съда.

Отначало Фикрие възмутена отказва, след това е съблазнена от парите. Джемиле и Мехмед стават свидетели на срещата им, но решават да не съобщава за това на Денис, за да не я тревожат излишно. Eддже прощава на майка си и тя решава да се премести в хотел. Йосеф моли да остана още малко в къщата на баща му, за да даде шанс на някогашната си любов да се възроди . Мират кани на вечеря Рашел и Юсуф да обсъдят здравословно състояние на сина му. Йосеф отказва да разисква темата с родителите си.

Хюлия посещава Денис и Рашел и си спомня че се е запознала с нея в дома на Артун. Хюлия обяснява пред смаяния Мерат, че е посетила Артун, за да го убеди да спре да преследва Денис. Хюлия заявява на Неджат, че е готова да се разведе с него.


Преди заседанието на съда Алихан уведомява Денис, че е научил за отвличането на Озан и ще го използва за да докаже, е че е небрежна майка. Джемиле и Мехмет разкрива че са видели Алихан да разговаря с Рашел. Денис упреква Рашел, че заради нея ще изгуби сина си. Рашел обяснява че е отхвърлила предложението на Алихан за съдействие и не е съобщила за срещата им на Мират, за да не го тревожи излишно. Денис не вярва на думите и. Рашел е дълбоко засегната от несправедливо обвинение на Денис и от недоверието на Мират.

loading...

Източник: "ТвСага"


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 18 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...