"Завинаги": За кого ще се ожени Фарук?

Оценете статията
(0 оценки)

 

Фарук намира Сюрея. Тя му разказва за случилото се. Той й предлага брак и тя приема да се омъжи за него. В това време Есма уговаря годежа със сватовете си. Фарук води Сюрея, за да я запознае със семейството. Родителите на Каъмет си тръгват обидени. Есма вдига скандал и Сюрея си тръгва разплакана.

Фарук преследва любимата си. По случайност тя се е камила на автобус на фирмата му. Той успява да го спре и убеди да вярва в любовта им. Ипек разкъсва халата, който й е подарен. Фикрет е обиден на майка си, която не се съобразява, че от ученик обича Ипек. Отива в бара, където се запознава с мистериозния Адем, който всъщност е негов полубрат. Та сутринта точно той вижда как Фикрет заплашва служител с пистолет, защото го е сравнил с брат му.


Есма се опитва безрезултатно да говори с Каймет. Ипек идва в имението да върне подаръка. Там обаче я чака изненада. Есма й казва, че ще стане нейна свекърва.

Когато избират пръстени, бижутерът предупреждава Сюрея, че този пръстен не може да е в един дом с венчалната халка на майката на Фарук. Певицата обаче вярва, че любовта им ще победи.

loading...

Източник: woman-onthe-top.net

 

Последна редакция Събота, 19 Октомври 2019 19:00

Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 6 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...