Сериалът "Опасно изкушение" ще се излъчва всеки ден

Оценете статията
(0 оценки)

Хитовият сериал "Опасно изкушение" ще бъде показван пет дни в седмицата.

 

От 22 май (понеделник) турската драматична сага ще върви вече всеки делник от 20:00 до 21:00 ч. в ефира на bTV.

Еда Едже разказва за финалните епизоди на сериала

Еда Едже, която се превърна във феномен и се сля с образа на Йълдъз Аргун в сериала „Опасно изкушение“, сподели кадри зад кулисите от моминското парти на Йълдъз. Говорейки за сериала, който продължи шест сезона, Едже каза : „Аз съм на моминското парти на Йълдъз, не на моето. Живяла съм живота на Йълдъз повече, отколкото моя собствен живот...“

Истинското партито по случай годежът на Еда Едже с Бурахан Тунджер се състоя преди дни

Сериалът „Опасно изкушение“, който е един от най-продължителните телевизионни сериали на екрана, ще сложи край на това приключение в 178-ия епизод на сериала. В него участваха доста известни имена, които си поделят главните роли. Финалът се планира да бъде на 29 май.

Сериалът „Опасно изкушение “ с участието на Шевал Сам, Еда Едже, Биран Дамла Йълмаз, Мурат Айген, Мелиса Доу, Нехир Ердоган и Шебнем Дьонмез е на екран вече 6 сезона. Сериалът, в който има много известни имена, се готви да направи своя финал.

Сериалът " Опасно изкушение", който е сред най-дълго излъчваните на екрана, ще направи своя финал в 178-и епизод. Сериалът, който започна обратното броене до финала, ще приключи своето екранно присъствие на 29 май. Миналия месец Еда Едже, която играе ролята на Йълдъз, каза в изявлението си, че сериалът „Опасно изкушение “ категорично ще направи своя финал и повече сезони няма да има. Тя коментира, че са заснели този сезон при голям интерес от публиката.


Рекламата

loading...

Кой е онлайн?

В момента има 19 посетителя в сайта

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...