РИБИ

Оценете статията
(0 оценки)

 

Риби: 19 февруари – 20 март

Девиз – „Аз се надявам”.

Отзивчиви и добри хора. Типично за тях е добротата. Те са малко страхливи и стеснителни и лесно се отдръпват от хората. Липсва им самонадеяност. Страхуват се от излагане и затова са доста несдържани и словоохотливи. Имат отлични  идеи, но от скромност не умеят да ги споделят с никого. Техният вроден страх ги прави предпазливи и песимисти.

Отрицателни качества – неустойчиви, слабовати, те често могат да бъдат подвеждани. Тежки  натури. Трудно могат да се изпълнят претенциите им. Нямат никаква енергия и издръжливост и затова могат лесно да станат развлечение на другите или някой да се подиграе с тях.

Болести – много чувствителни към студа. Да внимават да не се простудяват. Заболяват от колене и кожни болести. Често страдат от менструални смущения и имат случаи на отравяне.

Любов и брак  - макар и много любящи натури , тяхната чувствителност и срам не им дават възможност да изразят чувствата си .Тяхната загриженост в брака ги тормози. Чувстват се несигурни и страдат от чувство за малоценност.

Финансово положение – доста трудно се оправят с парите.

Щастлив ден – петък.

Щастливо число – 3.

Късметлийски камък - аметист.

Последна редакция Петък, 18 Февруари 2011 10:34

Сродни статии (по етикет)

Приложен видео файл

Галерия


Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...