Четвъртък, 14 Декември 2017 10:13

РИБИ 2018

От admin
Оценете статията
(0 оценки)

Риби през 2018

Управляваща планета: Нептун

Стихия: вода

Прогнози за 2018

През 2018 г. ще имате  занимания с творческа дейност

Имате възможност да прекарате най-щастливата си година, шанс да реализирате дори и най-смелите си творчески идеи. Тези от вас, които работят в сферата на изкуството или с деца, ще могат да постигнат не само успехи, но и да спечелят добри пари. Ако нямате постоянен партньор, през тази година може да срещнете човек, с когото да свържете живота си.

Каква съдба да очакват Риби от 2018?

През 2018-та година представителите на знака Риби ще започнат нов период в живота си. Вие ще откриете тайните резерви на своя организъм за които даже не сте и подозирали. Те ще ви помогнат да се справите във всички жизнени моменти. Вие ще получите нов приток на сили и с оптимизъм ще започнете да внасяте промени в  си живота. Макар и някои да ви смятат за мнителни и непоследователни в постъпките си това е погрешно мнение, защото вие сте предвидливи и пресмятате всяка своя крачка много внимателно и с отговорност се отнасяте към постъпките си.

Независимо от прекрасните ви качества вие не сте застраховани от някои разочарования. Настроението ви ще е променливо и е възможна някаква вътрешна борба със себе си.

В крайна сметка трябва да си изясните, какво точно искате

и до колко това е възможно да бъде осъществено.

2018-та година ще коригира характера ви и благодарение на това ще се засили силата на волята ви. Ще бъдете доста взискателни към себе си дори в най-сложните жизнени ситуации. Затова без много усилия ще може да постигнете сериозни успехи не само в професионалната сфера, но и в личния си живот.

През цялата година Рибите с каквото и да се захванат ще им върви. Успеха и печелившите карти през този период са у вас. Важно е правилно да изиграете всичко и да се възползвате от успеха си навреме. Ако ви предложат нова работа или нова длъжност не отлагайте много дълго с решението си.

Тези от вас, които искат да реализират новите си планове през този период е желателно да не разказват за тях никому и да запазят в тайна своите мисли и намерения. Ще може да осъществите всичко успешно, ако не афиширате това което възнамерявате да направите, независимо дали това е пътуване зад граница или венчавка.

Тези от вас, които имат собствен бизнес ще могат през 2018- та да разширят своите възможности. Предстоят ви интересни запознанства с доста влиятелни личности, които могат да изиграят важна роля в живота ви.

Творческите представители на знака Риби ги очакват приятни изненади. Възможно е със своето творчество да постигнат успех в чужбина и ако им предложат договор трябва смело да го подпишат. Най важното е да запазите вярата в своя талант и сили. Възможно е да се срещнете с човек с когото някога сте били приятели и в последно време често сте мислили за него. Този човек ще ви помогне много и нищо няма да ви откаже. Ще бъде готов да раздели това, което има с вас. Ще установите топли дружески отношения.

Финансовото ви положение ще е колебливо през цялата година.

Независимо от прекрасните възможности и постигнатите успехи може да изпитате някои материални трудности. Затова е желателно да се въздържите от скъпи покупки и по-големи капиталовложения поне в началото на април, когато влиянието на планетите върху финансовото ви положение няма да еблагоприятно. През втората половина на годината нещата ще се променят, особено, ако започнете да търсите и други източници за печелене на средства.

2018-та година ще бъде изключително благоприятна за Рибите

в любовната и интимна сфера. Очакват ви много приятни емоции. Любимия ви човек ще ви дарява с любов и грижи, а връзката ви ще бъде сладка и бурна и в същото време съпроводена от нежност, при която всяко докосване с ръка от любимия човек ще предизвиква приятни тръпки. Тези отношения ще ви сближат, затова бъдете внимателни и гледайте да не развалите нещо.

Отговорете с взаимност и със същата топлина и ласка, която получавате.


За необвързаните представители на знака годината ще бъде изпълнена .с много интересни срещи. Възможно е връзките ви да бъдат мимолетни, но ще носят положителни емоции. Вие ще се наслаждавате и ще взимате най-хубавото от живота. Много от вас няма да искат да правят промени в живота си. Но все пак трябва да знаете, че 2018-та година е изключително благоприятна да обвържете живота си с този на любим човек.

Голяма роля във вашия живот ще изиграе вярата ви във висшите сили и на това ще се дължат и вашите успехи

Успешни дни: понеделник, четвъртък

Рибите са най-умните и чувствителни хора в зодиака, а техният характер включва всички характеристики на другите дванадесет. Под влиянието на този знак са родени едни от най-забележителните личности на човечеството, както и най-известни те измамници и спекуланти. При Рибите съществува невидима граница, която свързва желанието да се живее по пътя на най малкото съпротивление и хора с невероятна интуиция. Много важно за тях е да не преминават границата, защото лесно се нагаждат към обстоятелствата и веднъж направили нещо добро или лошо, трудно ще могат да минат от другата страна. Рибите най трудно приемат или отхвърлят пороците. Има начин за пречистване на душата и от него може да се възползва всяка Риба  чрез вярата.

Рибите притежават толкова много таланти, че за тях понякога е проблем да намерят призванието си. За съжаление, качества та им невинаги са оценени, затова най-доброто от тях остава скрито, а повечето пъти са скромни в желанията си и не могат да вземат най-доброто, което им се полага. Склонни са да се отдават на душевните си мъки и терзания, затова често са неспокойни и настойчиви. Мнозина от тази зодия проявяват интелектуални капризи, които често са обект на мрачните им настроения, най-вече заради това, че не ги приемат по начина, по който им се иска.

Рибите са доста невнимателни и това им пречи в работата и взаимоотношенията. Като правило те се възприемат като неудачници и водят двойствен живот. Техните най-големи притеснения са свързани с това, че се съобразяват повече с чуждите желания, отколкото със своите. Могат да бъдат много нежни, мили, но и тревожни, нетърпеливи и докачливи. Състрадателни са към хора, изпаднали в беда. Нуждаят се от повече увереност в собствени те си качества, а тази увереност може да получат най-вече от любимите им хора.

Когато общувате с Риби, не давайте вид на човек, затънал в проблеми - макар че са много състрадателни към неудачници те, на Рибите не им се иска някой друг да бъде по-нещастен от самите тях. Те предпочитат да общуват със силни и надеждни хора, с ясна представа в каква посока вървят и най-вече с ясни цели. Най-добрият компромис е да обсъждате проблемите с тях с чувство за хумор. Рибите обичат да се посмеят, и то за чужда сметка, със сигypност ще ги впечатлите, ако имате добро чувство за хумор. Най-добре е да обсъждате с тях неща, от които те разбират.

Много Риби имат различни таланти и съвсем истински ценят  изкуството, така че няма да сгрешите, ако подхванете с тях тема за красивите неща.

Рибите ще намерят нещо хубаво и скрит талант почти у всеки, но биха изпитвали по-силни чувства към обекта на желанията си, ако виждат и в неговите очи силните емоции, които сами те те преживяват. Човек трябва да бъде внимателен с тях и най важното, никога не пропуска празниците и рождените дни. Рибите са благодарни, те ценят добротата и вниманието и ако ги по казвате, ще бъдете щедро възнаградени.

Как да впечатлите жената Риби

Жената Риби е смес от земна страст и неземна фантазия. Разбира се, мъжете са възхитени от нея още от първата среща и от първия и поглед, а нейният образ ги преследва завинаги. Те се опитват да разберат какво именно У нея ги кара да се чувстват по този начин, но никога не успяват да проумеят тайната сила на нейната съблазнителност. Тя притежава свръхестествено умение да покорява мъжете. В нейната компания те усещат у себе си такава мъжественост, както никога преди. Мекостта, нежност та и невинността на жената Риби провокира мъжете да покажат своята сила и загриженост. Жените, родени под знака Риби, не избират партньора си по външния му вид. Те са способни по мистичен път да определят тайните, които се крият отвъд светската маска на човека, и интуитивно разгадават истинските му мотиви. Жената Риби винаги усеща и най-тънките нюанси на произнесените думи или поведение и много бързо ще избяга, ако разбере, че нещо в поведението ви я разочарова.

Избраниците и обикновено стоят на двата полюса, не само като характер, но и като светоусещане. Понякога е привлечена от слаби мъже, които обгражда с майчински чувства и загриженост. По същия начин се влюбва и в силни, решителни мъже с развито его,

които са способни да я защитят, да мечтаят за нея и да я карат да се чувства сигурна.

Любовта за жената Риби е основа на живота, от нея започва и с нея завършва всичко. Ако е щастлива в любовта, всичко останало за тази жена е чудесно. Ако страда от нещастна любов, всичко останало няма значение.

Преди всичко жената Риби се нуждае от разбиране и състрадание. Тя няма да понесе дори и най-малък намек за пренебрежение. Когато се отнасят нежно с нея и с любов, чувствителната й, свръх нежна натура сякаш се облива в сияние. Ако искате тази фина жена да бъде наистина щастлива, трябва да и дадете цялата си любов - за нея това е По-важно от въздуха и водата.

Как да впечатлите мъжа Риби

Мъжът, роден под влиянието на този знак, притежава невероятен чар. Неговата тайна е, че единствен сред мъжете цени и разбира дълбоките тайни на женската душа. Той вижда в жените най-хубавите им страни.

Представителите на водните знаци притежават невероятно въображение. Ракът го използва за Създаване на защитна черупка, Скорпионът се зарива в тайните на човешката психика. Рибите се опитват да живеят в свят на мечти и любов. Мъжът Риби е обзет от постоянното желание да превърне всеки прекрасен миг в приказка, любовта с него олицетворява женската мечта с шампанско и танци на лунна светлина. За него любовта е поезия и страст. В повечето случаи обаче, когато дойде сутринта, се оказва, че шампанското е изветряло, а думите не вървят вече в рими. На дневна светлина вероятно ще си помислите, че в компания та на мъж от тази зодия не може да се надявате на друго освен на приятелство.


Мъжът Риби иска да намери щастието с една-единствена жена, но особеностите на неговия характер правят това трудно осъществимо. Неговите противоречиви желания му пречат да държи постоянна линия на поведение. Той може да се отдаде на тайни връзки и рискови контакти, като първите му жертви стават омъжените жени. Влюбчив е, но тъй като е роден под знака на самоотричането, избира най-неподходящите за себе си жени. В секса е доста емоционален, защото смята физическия акт за кулминация на романтичната връзка. Също както жената Риби, мъжът от тази зодия е склонен към нестандартно поведение. Нежен и деликатен, той никога няма да се опита да наложи мнението си.

Ако си търсите внимателен, романтичен и вежлив мъж, който на всичкото отгоре е способен да задоволи не само вашите физически потребности, но и духовни търсения, мъжът Риби е точно за вас. Възможно е той да е повече мечтател, отколкото ви се иска, но пък е способен да превърне мечтите ви в реалност, за щото истински вярва в тях.

Рибите в движение

Родените под знака Риби са противоречиви, емоционални и нерешителни. Целият свят може да бъде дом за Рибите, всяко ново място те възприемат като потенциално, където могат да се преместят да живеят. За тях това не е проблем, защото те с лекота ще се слеят с местните жители и ще възприемат обичаите и на чина им на живот.

Рибите трудно ще вземат решение да пътуват, но за тях не е проблем да променят съдбата си, оставайки завинаги в далечна страна. Веднъж тръгнали на път, хората от този знак получават удоволствие от пътешестването, независимо от това дали са с любим човек, или с непознат. Когато пътуват, отключват своята смелост и решителност.Рибите избират маршрутите си главно по интуиция, някои от тях могат да се оправят на път, търсейки себе си или за да се усамотят. Любопитни по душа, хората от зодия Риби са идеалисти, склонни към постоянно търсене. Те никога не се стремят към материални блага, но инстинктивно знаят и разбират, че успешното търсене на тяхното истинско Аз е възможно само когато са задоволени битовите им потребности.

Изключително удоволствие е да пътувате в компанията на приятели от този зодиакален знак. Ще бъдете изненадани от тяхната информираност, при това за неща, които малко хора знаят или има откъде да бъдат научени. Рибите имат почти жизнена потребност от мистика и посещението на всяко свещено място ще ги зареди с енергия. Рибите обожават водата, за тях е достатъчно само да я чуват или съзерцават, за да бъдат щастливи. Това може да се случи само на място, което те познават добре и са усетили позитивната му енергия. Най-често търсят идилично местенце близо до море, езеро или река.

Най-подходящото време за пътуване на родените под знака Риби е месец юли, когато времето е най-горещо, това предразполага към отпускане и забавления. Близостта до вода не е препоръчителна, а задължителна. Рибите по интуиция намират най добрите кътчета за отдих и се отдават на всички емоции, които близостта до морето предполага. Ще им допадне и времето в края на октомври, в този сезон нептуновите хора ще пожелаят да по сетят любимите си места и да се потопят в красотата и спокойствието на есенната меланхолия.

Рибите и другите зодии

Рибите са съвместими преди всичко с другите водни знаци  Рак и Скорпион. В любовта те са като риба във вода и е възможно това да е причината да не успяват да си намират подходящи партньори. До З0-ата година са най-успешните им връзки.

Овенът може да провокира спонтанността на Рибите, но когато връзката им угасне прекалено бързо, Рибите ще се почувстват пренебрегнати.

Вкусът на Телеца към удоволствията и естетиката ще допадне на Рибите. Общата им любов към красивите неща и изкуството дълго време ще бъде сплотяващ елемент за двамата. Те си приличат, но материалното мислене на Телеца може да накара Рибите да променят коренно отношението си към своя партньор.

Непостоянството на Близнаците може да изнерви Рибите, защото те, макар и разсеяни, като цяло са точни и коректни. Може да ги свърже любовта на двата знака към приключенията и авантюрите.

Постоянната загриженост на Рака ще направи родените под знака Риби по-смели. Те ще покажат любовта си и ще стимулират творческия потенциал на Рибите.

Връзката между Риби и Лъв е доста нестабилна - прекалено високите изисквания на Лъва ще депресират чувствителни те Риби, а желанието му да командва ще провокира у тях желание да правят постоянно напук.Стрелец и Риби са толкова еднакви и в същото време много различни. За да живеят заедно и да са добри партньори, е необходимо и двамата да правят доста компромиси.

Една от зодиите, с които Рибите се разбират най-добре, е Козирог. Макар Рибите постоянно да преживяват някаква истинска или измислена драма, Козирогът стои здраво на земята и прави взаимоотношенията им спокойни, безопасни и уравновесени. Хармонията между тях е изключителна.

Приятелството с Водолей не може да бъде сравнимо с друго, но двата знака трудно могат да постигнат хармония в любовните отношения. Връзката между тях е възможна само ако и двамата партньори притежават необходимата житейска зрялост. Водолеят разширява кръгозора на Рибите и им помага да не бъдат толкова чувствителни. Връзката между двама представители на зодия Риби може да бъде изградена върху дълбоко приятелство и уважение, но по въпросите за материалното съществуване и двамата ще трябва доста да поработят.

В по-зряла възраст идеални партньори за нептуновите хора са родените в техния противоположен знак Дева. Хармонията е добра, защото Рибите продължават да строят въздушните си кули, но Девата събира наема от тях и изхранва семейството. Двата знака могат да бъдат много добри приятели и успешни партньори, взаимно си действат стабилизиращо и са еднакво равно душни към плътските наслади.

Макар и заинтригувани от елегантността на Везните, за Риби желанието да притежават красиви и фини неща е по-скоро по желателно, докато при Везните е съвсем реално. Като цяло два та знака се привличат и си приличат по спокойствието и чувство то за равновесие.

Чувствената страст на Скорпиона поражда страхотна емоционалност и дълбочина на чувствата при Рибите.

Здраве и хранене на зодия Риби

Слабото място на Рибите са стъпалата и пръстите на краката. Заради вроденото си чувство за естетика, Рибите са подвластни на модата. Това често ги провокира да купуват неудобни дрехи и обувки и, естествено, много да страдат от това.

Що се отнася до хранителните им навици, това е единственият знак от зодиака, който ще обърне по-малко внимание на храна та, отколкото на украсата на масата. Нещо повече - Рибите може и въобще да не опитат храната, ако някой им разказва за далеч ни земи, приказни замъци и красиви принцове и принцеси. Те до толкова ще бъдат увлечени от разказа, че искрите в очите им ще бъдат не просто пръски от шампанско, а отблясъци на истински звезди. Ще забележите, че в ресторант вашите приятели Риби поръчват винаги едно и също. Причината за това е, че те са впечатлени повече от събеседниците си, отколкото от менюто.


В интерес на истината те винаги могат да ви посъветват, когато приготвяте риба или морска храна. Даровете на морето и готварските съвети на Нептун са стихията на Рибите. За тях до голяма степен важи френската поговорка "Poisson sans boisson est poison" (Рибата без питие е отрова).

Особено важно за тях е да приемат леки храни, които не затрудняват движението на кръвта в тялото. В никакъв случай не бих им препоръчала консумацията на мазни меса, особено свинско, но ако все пак не искат да се лишават от него, нека избират агнешко или заек. За сметка на месото могат да включат в ежедневното си меню всякакви плодове и зеленчуци и всички видове риба или морски дарове.

Тези хора невинаги обичат да систематизират работата си, да подреждат нещата си и да правят графици. В хаоса те намират хармония и се чувстват като риби във вода.

Рибите обичат да помагат на своите близки, приятели и роднини. Те често се съмняват в собствените си сили и способности, затова всяка критика може да ги хвърли в отчаяние. Риби те притежават много способности, които невинаги използват оптимално, защото нямат вярва в себе си. Ако се научат да насочват енергията си в правилната посока, могат да постигнат успехи във всяка област.

Професии, подходящи за зодия Риби

Професии, подходящи за зодия Риби, са лекар, възпитател, лечител, всякакви терапевти, хора, които се занимават с козметика или химия, психоаналитици, артисти и музиканти, особено танцьори. В работата си Рибите не създават никакви проблеми и напрежение за другите. Те са спокойни, неконфликтни, но понякога с тях е трудно да се общува, защото по природа не са много общителни, рядко участват в общи разговори и се държат странно. Рибите са привлечени от активни и целеустремени колеги, които понякога им се струват недостатъчно задълбочени в истинската проблематика. Към работата си се от насят добросъвестно и правят всичко много професионално, но тяхната скромност не им позволява да излязат на преден план. Това е причината поради която невинаги са оценени по заслуги от шефовете си.

Заради тяхната небрежност понякога не довеждат работата си до край, като предпочитат да се отдадат на удоволствие и почивка или на ново занимание. От друга страна, техният интерес към работата значително превишава материалния им интерес. Някои от тях дори не знаят колко точно печелят и ако не са внимателни, един хитър работодател може да се възползва от труда им срещу нищожно заплащане.

Тези хора невинаги обичат да систематизират работата си, да подреждат нещата си и да правят графици. В хаоса те намират хармония и се чувстват като риби във вода.

Рибите обичат да помагат на своите близки, приятели и роднини. Те често се съмняват в собствените си сили и способности, затова всяка критика може да ги хвърли в отчаяние. Риби те притежават много способности, които невинаги използват оптимално, защото нямат вярва в себе си. Ако се научат да насочват енергията си в правилната посока, могат да постигнат успехи във всяка област.


 

Последна редакция Четвъртък, 14 Декември 2017 10:21

Приложен видео файл

Галерия

Още в категорията: ВОДОЛЕЙ 2018 »

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...