"СЕМЕЙНИ ТАЙНИ"-ЕДНО УСЛОВИЕ ВСЯВА СМУТ В МНОГО ХОРА ПДФ Печат Е-мейл

Главният герой е Кемал (Бюлент Инал). Той е преуспял бизнесмен от Истанбул, който празнува дългогодишен със съпругата си Сузан (Джейда Дювенджи). Двамата са родители на Мерт (Серджан Бадур) и Чичек (Зейнеп Доан Доушлу). Обществото ги познава като идеално семейство, на бащата на фамилията крие голяма тайна.

На стотици километри от Истанбул живее другото му семейство. В Адана е свила гнездо първата му любов – Нилгюн (Айча Бингьол), майката на близнаците му.

Историята започва с бляскав прием край басейна на семейство Ипекчи. Кемал и Сузан празнуват годишнина. Тя твърди пред приятелки, че още го обича. Той не крие пред майка си, че цял живот се чувства в клетка. Техният син Мерт се кани да поиска ръката на любимата си. Бащата с тъга в очите подкрепя избора му.

По същото време в Адана Нилгюн, придружена само от брат си гледа дипломирането на сина си. Кемал пристига със закъснение. За пореден път огорчения Кадир вдига скандал и прогонва баща си. По настояване на майка си приема подаръка му, но не иска да работи за него, защото ги крие като срамна тайна.


Докато Кемал се опитва да се справи в Адана, жена му и майка му се карат за пореден път. Сузан е гневна заради честите бягства на мъжа си в Адана. Кадир предизвиква катастрофа с новата си кола. Ибо заснема видеото, в което младежа обвинява баща си в предателство.

Планираната романтична разходка на Мерт и Едже се превръща в кошмар. Той претърпява инцидент. Пада от голяма височина. Баща му се прибира по спешност и в самолета вижда посланието на първородния си син.

В болницата спасяват Мерт като отстраняват един от бъбреците му. В Адана Кадир вижда пресконференция за случилото се с брат му. Фадъл намеква, че може да се окаже единствен син на баща си скоро.

Мерт се нуждае от операция, но никой не може да му помогне. Едва тогава Кемал казва на жена си, че има и друго семейство. Докато страшните семейни тайни объркват живота на Сузан и децата й, Нилгюн има нов проблем. Керим е поискал ръката на дъщеря й Хасрет. Тя моли дъщеря й да разкаже истината за баща си. Оказва се, че Керим е знаел отдавна за произхода й.

Кемал и Сузан отиват в Адана, за да измолят помощ за Мерт. Става ясно, че бизнесменът е научил, че е баща три години след като се е оженил в Истанбул. Кълне се, че Нилгюн не е негова любовница. Кадир напада Керим с нож и само намесата на Ибо спасява живота на негодника.

Нилгюн не е съгласна децата й да дадат орган, за да помогнат на Мерт. Кадир и Хасрет обаче настояват да се изследват и тя ги придружава в Истанбул. Вуйчото на близнаците отсяда с тях в скъп хотел. Подозира, че Кадир ще иска отплата за помощта си. Младежът се оказва подходящ. Той е съгласен да дари бъбрек, ако Сузан се разведе с баща му и Кемал се ожени за майка му.

Възниква скандал жените на Кемал не искат да са женени за него. Кадир е непреклонен. Кемал всъщност се оказва изоставения и вярва, че Нилгюн го е напуснала заради родителите му. Кадир разбира от Ибо, че баща му тойно им е помагал през годините. Кадир пристига в Истанбул и е готов да разкрие на пресата всички семейни тайни на семейство Ипекчи.

Нилгюн иска да заблуди сина си, че ще се ожени за баща му, но и Хасрет иска да види майка си истински семейна. Кадир се запознава с прислужницата на брат си – Йелда. Сузан разказва на приятелка за второто семейство на мъжа си. Готви се да отмъсти, щом синът й оздравее.

Фадъл се вижда с Керим и му предлага да изнудват Кемал заедно. Едже изгаря екипировката на Мерт. Кемал разказва на Маджиде за семейството си в Адана и я заплашва да не ги наранява.

В следващия епизод на „Семейни тайни” старицата и снаха й за първи път се обединяват – този път срещу Нилгюн. Кадир отива в болницата, където лежи брат му. Баща им пристига на свиждане.


 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...