"СЕМЕЙНИ ТАЙНИ"-ДВЕ ЖЕНИ, КОИТО НЕ ИСКАТ КЕМАЛ ЗА СВОИ МЪЖ... ПДФ Печат Е-мейл

Нилгюн не е съгласна децата й да дадат орган, за да помогнат на Мерт. Кадир и Хасрет обаче настояват да се изследват и тя ги придружава в Истанбул. Вуйчото на близнаците отсяда с тях в скъп хотел. Подозира, че Кадир ще иска отплата за помощта си. Младежът се оказва подходящ. Той е съгласен да дари бъбрек, ако Сузан се разведе с баща му и Кемал се ожени за майка му.

Възниква скандал жените на Кемал не искат да са женени за него. Кадир е непреклонен. Кемал всъщност се оказва изоставения и вярва, че Нилгюн го е напуснала заради родителите му. Кадир разбира от Ибо, че баща му тойно им е помагал през годините. Кадир пристига в Истанбул и е готов да разкрие на пресата всички семейни тайни на семейство Ипекчи.


Нилгюн иска да заблуди сина си, че ще се ожени за баща му, но и Хасрет иска да види майка си истински семейна. Кадир се запознава с прислужницата на брат си – Йелда. Сузан разказва на приятелка за второто семейство на мъжа си. Готви се да отмъсти, щом синът й оздравее.

Фадъл се вижда с Керим и му предлага да изнудват Кемал заедно. Едже изгаря екипировката на Мерт. Кемал разказва на Маджиде за семейството си в Адана и я заплашва да не ги наранява.

В следващия епизод на „Семейни тайни” старицата и снаха й за първи път се обединяват – този път срещу Нилгюн. Кадир отива в болницата, където лежи брат му. Баща им пристига на свиждане.


 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...